-
دوستان ولی اگه شما کارتون رو با 3ds max در بیارید بهتر نیس ؟ شما که دارید طرح رو از همه جهت رسم می کنید.. با مکس سه بعدی اش کنید، هم زودتر تموم میشه، هم کار تمیز و منظمه و هم کار 3 بعدی از رو طرحت می سازی ...
من هنوز تو فکر اون کامیون بنز رامین هستم..
-
من این کارارو میکردم اما نمیدونم چرا تریدی مکسم خراب شد،برای همین باید خوبش کنم و بعد برم مدلام رو 3 بعدی کنم.
-
اینم آلبوم جدید،بعضی تصاویر همانطور که آقا Mard_Khasteh گفتن؛شاید دزدی بشه - که من فکر نکنم چیز منطقی باشه(از نظر خودم؛آخه جدی جدی چی داره طرحم؟دوتا جلو پنجره با آرم دی دی...جدی میگم :41:)؛یکمی تار یا سیاه کردم.
بگذریم اینم از عکس ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
سعید واسه این کارا بهترین گزینه راینو هستش و اونم بهترین کار رو میشه فقط با واکوم در آورد که کمترین واکمی که سراغ دارم 45 تومنه اونم یه کوچولو سطح کار داره مثلا یه واکوم با سطح a4 اونم مارکی مثل logitech نزدیک 300 هزار تومن قیمتشه که خیلی هم سخت پیدا میشه .
-
-
واکوم یا همون تابلت یا همون قلم نوری
مثل قلم معمولی هستش و مثل ماوس کار میکنه ولی خب راحتی کار با قلم رو داره
من الان دارم با اوراق یه ماوس اپتیکال یه شبه قلم نوری میسازم اگه بتونم led و لنز ماوس رو طوری طراحی بکنم که بشه در طول یه چیزی مثل یه خودکار جاش داد به راحتی میشه این قلم رو ساخت .
-
خب به ما هم یاد میدی؟ شاید چیز خوبی باشه... .
-
اگر ماشینو طراحی کردیم
بودجه داشته باشیم
خلاصه همه چیز برای ساخت خودرو آماده باشه
از کجای خودرو باید شروع کرد به ساخت (مثلا از در کاپوت یا . . . )
-
اول از همه باید شاسی یا پلتفرم رو بسازی
بعد اون بدنه .
بهتره واسه این کار یه کم تقلیدی هم کار کنی مثلا ساختن یه کاترهام /وستفیلد بهترین گزینه هستش
وگرنه کار من و تو نیست بیایم شاسی فضایی طراحی کینم البته من کردم تا حالا ولی تست نکردم ببینم چقدر مقاومت پیچشی داره چقدر در مقابل ضربات مقاومت داره چطوری نیروی تصادف رو جذب میکنه .
اگه مخ دوستان فقط به کلک زدن کار نکنه و دور زدن کار نکنه این چیزا امکان پذیر هستش ولی طراحی بدنه از همه سختتره چون مجبوری سطوحی با منحنی های پیچیده طراحی کنی که راحتترین مواد ساخت بدنه هم فابرگلاس هستش که ساخت یه قالب برای فایبر و اون هم برای یه طرح با منحنی خیلی پیچیده نزدیک 5 تومن آب میخوره حالا شما حساب کن بدنه از چند تکه درست میشه اون تکه ها هر کدوم ساخت قالبش چقدر هزینه بر میداره .
شما اصلا حوصله این کار رو دارید
به جای تقلب بشینید یه کم از این چیزا یاد بگیرید و فکر نکنید همه غیر از شما پپه تشریف دارن تمام راههایی رو که شما الان میری ما کتابش رو نوشتیم .
==================================
و اما دانوش عزیز شرمنده نمیتونستم اینجا سر بزنم
من اون طرح تبدیل ماورس رو هنوز گذاشتم کنار یعنی حوصله ندارم ولی یه امتحانی میکنم مشکلی که من دارم فقط اون لنز ماوس هستش که خیلی بزرگه .
-