اولا تو انتخاب گوشی به کارایی دقت کن نه خوشگلی.بعدشم شما چند نفر را می شناسی که روی نوکیاشون 1 گیگ رم گذاشته باشن؟؟ حداکثر 512 می زارن.ضمنا اگر بخواهیم به خوشگلی و کلاس فکر کنیم وضع 7610 افتضاح است.نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_14_pesarekhoob
Printable View
اولا تو انتخاب گوشی به کارایی دقت کن نه خوشگلی.بعدشم شما چند نفر را می شناسی که روی نوکیاشون 1 گیگ رم گذاشته باشن؟؟ حداکثر 512 می زارن.ضمنا اگر بخواهیم به خوشگلی و کلاس فکر کنیم وضع 7610 افتضاح است.نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_14_pesarekhoob
منم هم 7610 دارم حدود 3 ماه تا حالا که ازش راضی ام
بی انصاف . تو به این می گی افتضاح ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب من گفتم نسبت به 7710 وگرنه 7610 نسبت به خیلی از گوشی ها مثل 6630 و... بهتره.
فقط 7610 هم كيفيتش خوب هم با كلاس
خوب من بابا واسم تازگي ها يه خط گرفته و يه 6630!!!
من خيلي از تريپ 6630 بدم مياد... دقيقاَ همون چيزي رو كه نميخواستم گرفته...
من گوشي ميخواسم مثل باريك ناز و جمع وجور... حالا زياد پا بند امكاناتش نبودم چون زياد ور نميرم با گوشي...
البته باباي من اصلاَ سليقه نداره... اين گوشي رو هم مثل اينكه از كسي طلب داشته ، طرف نداشته بجاش ازش گوشی گرفته!
بهرحال منم گفتم مفت باشه کوفت باشه!
حالا 15 روز دیگه شهد نمایشگاه هست... شاید اونجا یه گوشی باحال نرم گرفت...
پس این گوشی رو میخوام بفروشم ، اگه کسی خواست بگه...
البته واقعاً امکاناتش نسبت به قیمت الانش میارزه...
چرا میگین 7610 از 6630 بهتره
جون سی پی یو ضعیف تری داره یا اینکه هنگش بیشتره یا ورزن قدیمی سیمبیان و دوربین1 مگا فقط صدای اسپیکرش بلند تره همین
تازه هد فونش هم افتضاحه
اگه قیافه برات مهمه برو تو تریپ موتورلا و سامسونگ
اولا دوربينش1.3.دوماكي مي گه هنگ ميكنه من كه تا حالا نديدم.كلا 6630 داغونه!!فقط هدفونش خوبه.فقط ذيگه هيچ خوبي نداره و7610 خيلي بهتره
اولا دوربينش1.3.: اینو برو 4 تا جا بپرس بعد
باشه
لطفا توجه كنيد.
ببينيد از بين گوشي ها بهترين گوشي از لحاظ كيفيت 6630 است چون دوربين آن 1.3 پيكسل و كلي مزيت هاي ديگر ... ولي شكل
ظاهري آن واقعا خيت است . به نظر من بيشتر شبيه گوش كوب مي باشد تا تلفن
اما گوشي 7610 تنها مزيت آن داشتن شكل ظاهري خوب است.
متاسفانه امروزه به قيافه وشكل ظاهري از كاركرد تلفن بيشتر توجه مي شود به همين دليل است كه قيمت 7610 با 6630 زمين تا
آسمان فرق مي كند. ((( تمام اين موارد نظر اين بنده حقير مي باشد)))
والسلام...