آهان سیستم ریستارت میشه؟
من گفتم شاید مشکل برنامه هست.
همون که امیر میگه درسته.مثل همیشه البته.
Printable View
آهان سیستم ریستارت میشه؟
من گفتم شاید مشکل برنامه هست.
همون که امیر میگه درسته.مثل همیشه البته.
ممنون از شما...:11:نقل قول:
ولي من تو دانلودش مشكل دارم
ببين اصلا دانلود نميتونم بكنم چه برسه به نصب....:13:نقل قول:
آقا به جان خودم اين بابا اسمش امير نيست....:19::27::21:(پتتو بريزم رو آب واسشون؟؟؟):31:نقل قول:
پس چی صداش کنیم؟نقل قول:
آقا به جان خودم اين بابا اسمش امير نيست...
این سوال ما رو هم دریابید.نقل قول:
آقا ما توی خونه یک فروند W550 داریم.آپدیتش میشه کرد یا از ساپورت خارج شده؟
شما هر جور راحتي صداش كن.:31:نقل قول:
ما معمولا براي اينكه چك هامون زود تر پاس بشه اسمشو گذاشتيم حامل...:39::27:
ولي فكر كنم تو خونه سامان صداش ميكنن.:5:
فكر كنم آپديت بشه.بالاخره اگه ساپورتش هم تموم شده باشه آخرين ورژنش موجوده و قطعا فريمورش بالاتر از ايني هست كه الان روشه.اگرم نباشه ضرري نداره.گوشي دوباره سرحال ميشه.گوشيهاي جاوا رو كه با فلش هم ميشه سرحالشون كرد.
موفق باشي.
آقا من میخوام W550 رو آپدیت کنم و نیاز به SEUS دارم ولی این error رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم مشكل از DNS هاي ISP هست ، isp رو عوض كن يا برنامه freegate رو نصب كن و اجرا كننقل قول:
ممنون.از یه سایت دیگه یعنی وبلاگ سونی اریکسون گرفتم.تست کردم برای همه گوشی ها اینطوره.
مجيد خان دستت درد نكنه ، حامل ه مونم كردي !!!! :31:نقل قول:
پسر جون تو همه جا بايد هويت منو فاش كني ؟
دوستان به دل نگيرن ، آره همون جور كه مجيد گفت اسمم سامان هستش بزودي اينو تو امضام هم ميزارم تا كار اين مجيد راحت بشه
سلام به همه
من گوشیم p1 هستش .
متاسفانه CDA اون مال هنگ کنگه و زبان فارسی رو نمیشناسه . تاحالا تحمل کردم اما دیگه نمیشه . هر مسیجی برام میاد همه فارسیه منم نمیتونم بخونم .
امروز میخواستم CDA گوشیمو عوض کنم تا بتونم با World Generic 2 اونو آپدیت کنم اما وقتی گوشی رو خاموش کردم و با نگه داشتن C کابل رو وصل کردم بعئ چند ثانیه یه صفحه ی آبی رنگ سریع اومد و گوشی خاموش شد . هر کاری هم میکردم روشن نمیشد . باطری رو در آوردم و دوباره گذاشتم تا روشن شد . اما هر کاری میکنم نمیتونم با ++XS گوشی رو شناسایی کنم . یعنی همیشه همینه اون صفحه ی آبی عین برق میاد و میره و من فقط تونستم عبارت 1998 رو روش بخونم . بعدشم هیچی .
++XS اخطار میده که نمیتونه گوشی رو پیدا کنه .
من این مشکل رو قبل از هک گوشی نداشتم . یعنی راحت وصل میشد . اما بعد از هک این مشکل برام پیش اومده . هر کاریم میکنم نمیتونم برطرفش کنم .
حتی فرمت اینترنال دیسک هم کردم ولی فایده نداشت
کسی تابحال با این مشکل مواجه شده ؟
جان عزیزتون کمکم کنید . بدجور نیاز به زبان فارسی دارم .
خواهشا یکی کمک کنه .
شما فونت فارسي ريختي ؟ امتحان كن ببين با ريختن فونت فارسي مشكلت حل ميشه يا نه ؟نقل قول: