واقعا خیلی عالی شده آفرین خوشم اومد و علاقه مند شدم به طراحی ماشین ! چون من بیشتر تو کار مدلینگ اشیاء هستم ...
همچنین رندر !
Printable View
واقعا خیلی عالی شده آفرین خوشم اومد و علاقه مند شدم به طراحی ماشین ! چون من بیشتر تو کار مدلینگ اشیاء هستم ...
همچنین رندر !
نه داداش واسه چی ناراحت بشم .. . باشه حتما میزارم وین عوض کردم باس مکس بنصبم . در ضمن اگه شما شک و شبهه ای داشته باشید جایز میباشد :دی اگه از روی شک و شبهه هم بگی باز من ناراحت نمیشم مگه بچه ام؟ کار گذاشتم وظیفمه اثبات کنم که مال خودمه. حالا بزا یه خاطره تعریف کنم.:27: یک روز به خانه نشسته بودیم دیدیم تلفنمون زنگ خورد:دی گ.شینه برداشتیم گفتیم کیسته دیدم از توی یه فروم هسته ٌ:27: میگه این ماشینی که ساختیمن مدلشو دارم لطفا وایر فریم یزار:27:( فک کنم فروم منتالری نمیدونم چی چی بود) منم خیلی راحت وایر گذاشتم اونم خیلی مودبانه به خاطر وایر تشکر کرد.نقل قول:
از این داستان نتیجه میگیریم که:
آقا بیاید یکم حرفه ای برخورد کنیم .:10:
در ضمن وایر رو الان میزارم . وایسا مکس نصب بشه.:11:
بیا اینم وایر:( به خاطر مسائل امنیتی اینطوریش کردم)
[PHP]http://img.villagephotos.com/p/2008-8/1319295/Chevrolet-Camaro-Concept-005.jpg[/PHP]
با با باریکلا
بابا تو دیگه کی هستی دست مکس گودو از جلو بستی!!
خیلی عالی شده عیسی جان :11: خیلی تمیز و قشنگ شده آفرین .
ممنون رفیق امروز یه آپ دیگه ازش میزارم یه سری اشکالاشو رفع کردم.:10:نقل قول:
آره تو راس میگی:27: مرسی داداش .نقل قول:
آقا علیرضا از گلگیرش یه اشکال گرفته بودی ببین الان درسته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خوب شد زود توشو بساز رندر کن
فکر کنم تا رندر کنی من پیر شم مثل این: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس دیگه حله؟ خدا رو شکر.نقل قول:
سعی میکنم زود تر بسازم تو که میدونی من همش دغارم درس میخونم وقت ندارم( بزرگترین دروغ تاریخ):27:
آفرين تو مدل سازي خيلي خوب كار مي كني!
موفق باشي...