چشم . یه تو ضیح کامل براتون پست می کنم . ولی چیزی نداره همش معلومه . قابلیت خودکار پینگ کردن Isp شما و....(البته بعضی از ای اس پی ها اجازه پینگ کردن رو نمی دن). در صورت مشکل داشتن . بگید تا توضیح بیشتر بدم
Printable View
چشم . یه تو ضیح کامل براتون پست می کنم . ولی چیزی نداره همش معلومه . قابلیت خودکار پینگ کردن Isp شما و....(البته بعضی از ای اس پی ها اجازه پینگ کردن رو نمی دن). در صورت مشکل داشتن . بگید تا توضیح بیشتر بدم
اگه امكان داره توضيح بديد كه چه جوري با اين برنامه ISP رو پينگش كنيم؟نقل قول:
نوشته شده توسط Master
اگه برنامه بهتري براي اين امكان ميشناسيد معرفي بفرماييد........................با تشكر
سلام کینگ جان. بابا تابلو ه . شما وقتی نرم افزار رو نصب کردید . وقتی برای اولین بار برنامه رو اجرا می کنید . تو صفحه ی اول یه wizard پیداش میشه . اونجا تو یه مستطیل ادرس ای اس پی تونو بدید .نقل قول:
نوشته شده توسط KING ESFANDIYAR
بله برنامه های زیادی در این زمینه هست . از قبیل network Ping Tools که اتفاقا کار بچه های ایرانیه (به اینگلیسه).ادرس سایتش یادم نیست . ببینم خودم نرم افزارشو دارم براتون اپلود کنم(اگه پاک نشده باشه چون اخیرا ویروسی شده بودم .جی فو یی شده بودم متاسفانه 5 گیگ از نرم افزارام پرید قبل از این که نتونم یه بک اپ بگیرم ازشون) شما هم این اسمو تو گوگل سرچ کنید به نتایج خوبی میرسید .در خدمتیم :laughing: :blush:
نقل قول:
نوشته شده توسط Master
عزيز دل برادر
مي دونم تابلوه ....................بابا ما رو دست كم گرفتي ها !!!! :hmm: ما رو دست كم نگير عزيز
عزيز من كه از شما سئوال ميپرسم براي اينه كه اگه كسي نميدونه راحتتر به جواب برسه و دوباره هي نپرسه.اگه مي پرسم نه اينكه بلد نباشم ............براي اينكه بعضي دوستان فقط نگاه ميكنند و ميرن بعد ديگه سئوال نمي پرسند....
ولي دستت درد نكنه...........................جيييييي يييييگر :happy:
کینگ جون قربونت برم من غلط بکنم . دست کمت بگیرم هر کی ندونه من که می دونم با جون ترین استاد کامپیوتر رفیقم . من اینو واسه یه تازه کارا نوشتم . نه شما شما که سرور مایی :laughing: :laughing: :laughing: داداش .(راستی . خود برنامه بصورت اتو ماتیک پینگ می کنه فقط کافیه ادرس ای اس پی تونو بدید )(از ما که دلخور نشدی اسفندیار جون :sad: :sad: )نقل قول:
نوشته شده توسط KING ESFANDIYAR
سلام كينكه عزيز من نميدونم انجا بايد مينوشتم يا نه ولي شما كه قديمي تري وبقيرو ميشناسي يكيو معرفي كن من پيشش كارها رو ياد بگيرم هرچي ميچرخم نميتونم يه بوت وبقيه اين چيزارو پيدا كنم با با جان ما يه كمكي بكون من يه تاپيكم براي اين موضوع گزاشتم خبري نشود مرحمتي نما اي استاد با تشكر اميد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امید جان . سلام من که راهنماییت کردم . بیا به اینجا مراجعه کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط omid.com
من internet turbo 2003 رو دانلود كردم .
ولي از كار اون راضي نيستم.
ايا راه هاي بهتري هم وجود داره؟
با ارسال نام لينك:::::::::
سلام
من مي خواستم طرز كار با TuneUp Utilities 2006رو بپرسم!!!
ممنون مي شم از كسي كه كمكم كنه....
سلام کامرون جان . شما در صفحه ی اصلی بر روی گزینه ی Optimize& Improve کلیک کنید . بعد در صفحه ی جدید (3 تا منو جلوت سبز میشه ) رویه گزینه ی سوم کلیک کنید روی Tuneup System Optimizer کلیک کنید . بعد در صفحه ی اصلی ب روی Accelerate Download and internet surfing کلیک کنید .و در لیست نوع مودم خود رو مشخص و بعد next رو بزنید . بعد restart کنید تا تغییرات اعمال بشه . در ضمن شما از Moodem Booster هم می تونید استفاده کنید لینکش رو گذاشتم .موفق باشیدنقل قول:
نوشته شده توسط cameron_rb_14