---------------
Printable View
---------------
------------------------
راستی شرمنده سعید جان رشته تحصیلیت رو بگو .
این رو هم باید ببری اداره ثبت اختراعات اسم دقیقش رو نیمدونم ولی بری دانشگاه واحد تحقیقات دانشگاهتون کمک میکنه حتما برو .اونا حتی واست نامه میدن میتونی بری جشنواره .
راستی میتونی یه عکس کوچیک واسه ما بذاری؟
این خوابیدن کامل صندلیها واسم جالبه میتونی رو این طرح زیاد کار کنی.حتی کار کردن روی خود این طرح صندلی ها و تکمیل اون میتوه خیل نتایج خوبی داشته باشه
سعید موفق باشی
اسم شرکت رو بپرس و همچنین شماره ثبت .من ته توش رو در بیارم واست .
یه هو اینا یه کاری نکنن که نا امید بشی .
منم یه توصیه دارم با توجه به اینکه مزدا تحرک بیشتری توی طرح های جدید داره دنبال اونم برو بهتر از تویوتا فکر کنم جواب بگیری.
---------------------------
بله حتما.نقل قول:
ارسال ایمیل به تویوتا:
کد:http://toyota.custhelp.com/cgi-bin/toyota.cfg/php/enduser/ask_intercept.php
تلفن، فکس و ...تویوتا.
Phone: 800-331-4331
Fax: 310-468-7814
راستی برای جاهایی که میفرستی ذکر کن، که آخرین طرحم یه جوری طراحی کردم که 4 صندلی میخوابه...کد:http://www.toyota.com/help/contactus.html
:11:
:11:
البته من قصد بحث ندارم اصلا چون من تخصصی در این زمینه ندارم وشما خودت یه پا اوستا هستی بدون شک کارتم درسته ولی من فکر میکنم چون کمپانیهای بزرگ اکثرا ماشیناشون رو از چند سال قبل طراحی میکنن و کلا یه پروسه چند ساله رو طراحی یه ماشین شروع میکنه ایده ها هم 90% از خودروهای کانسپت هست بدون شک بعضا هم حتی میبنید که ماشینهای کانسپت عینا تولید میشن که نمونش خیلی خیلی زیاده برای همین دوست عزیز طراحی مطابق با سال یعنی متانسب با خودروهای امروزی خیلی جنبه عملی رو پوشش نمیده چون الان محصول 2010-2011 این کمپانیهای بزرگم مشخصه که قائدتا طراحی خیلی جلوتر از الان رو داره به طرح های کانسپت الان نزدیک تره اصلا دلیل اینکه کمپانی ها خودروهای کانسپت انقدر تولید میکنن همینه یعنی نمایی از آینده . البته طرحا معمولا تا 1 سال حداقل قبل عرضه خود ماشین رو نمیشه که کمپانیهای دیگه طرح دزدی نکنن با این حال بعضا هم رو میکنن تو همین نمایشگاه پاریس اخیر بود بگمونم هم این مسئله رو دید که مثلا شورلت مثلا یه مدل که قرار سال 2011 عرضه بشه رو نمایش داد یا مرسدس ماشینی رو نمایش داد که ظاهری شبیه به نسل آینده کلاس e داره ولی براتب جلوتر که میگن کلاس جدیدی به اسم cle تا چند بعد از رویه این ماشین عرضه میکنه یا BMW X1 و ... با این حال فکر کنم شما هدفت چیز دیگه ای هست پس حتما به تلاشت ادامه بده و ناامید نشو حتما موفق میشی .نقل قول:
-------------------
اگر تا این حد به خودتون اعتماد دارین که خیلی واقعا عالیه (چون آدماهای اینطوری کم میبینم این روزا و اعتماد بنفس کمه) من یه پیشنهاد دوستانه بهت میکنم , تا سنت بیشتر نشده حتی اگر این نامه نگاری ها هم جواب نداد خودت رو به آب و آتیش بزن از اینجا برو مطمئن باش اونور برای همچین آدم هایی خیلی بهتره دلیل اینکه میگم الان برو اینه که ببین دوستانه بهت بگم اگر میخوای واقعا طراح ماشین خوبی بشی باید آکادمیک تو دانشگاه درس بخونی سن شما هم خوبه الان (ولی 2-3 دیگه شاید دیر باشه میشی مثل الانه من) این یه حقیقت و همه جایه دنیا هم همینه و چیز دیگه ای نیست , واقعا آدم اگر اعتماد بنفس داشته باشه کمی هم اراده بهرچی بخواد میرسه ولی خوب باید یکمی واقع بینم باشی دیگه دنیا خیلی بزرگتر از اون چیزیه که فکر میکنیم و آدم های قوی هم زیاد .نقل قول:
--------------------------
نا امید نباش خدا گندست : anothermarsforever [at] gmail.com