سلام دوستان
خبری از تست های جدید نیست؟
Malwarebytes' Anti-Malware بهتره یا SUPERAntiSpyware ؟؟؟
Printable View
سلام دوستان
خبری از تست های جدید نیست؟
Malwarebytes' Anti-Malware بهتره یا SUPERAntiSpyware ؟؟؟
سلام...دوستان الان بهترین انتی اسپای وار مجانی که خیلی قوی باشه و اپدیتش سرع باشه کودومه؟..ترجیحا محیط کاربریش هم زیبا باشه با سالاد فصل :دی
نقل قول:
AVG Anti-Spyware
Super AntiSpyware Free Home Edition
A-Squared Free edition
اینها آنتی سپای ور های خوبی هستند که دیتابیس خوبی دارند و در پاک کردن آلودگی ها هم نسبت به مجانی
بودنشون خوبند. اما من شخصا A-Squared رو به دلیل آنپک کردن بی منطق و غیر اصولی از نظر امنیتی استفاده
نمیکنم.
مثلا اگر شما تروجانی رو داخل یک فایل فشرده شده rar و یا زیپ داشته باشید و بخواهید اون فایل رو با A-squared
چه نسخه پولی و چه مجانی اسکن بکنید اولین کاری که میکنه اینه که برای اسکن کردن محتوای فایل فشرده شده
اون رو به C:\Documents and Settings\All Users میفرسته و فایل exe رو بیرون از رار فعال میکنه. حالا اگر اون تروجان
در دیتابیس A-Squared ثبت شده باشه خطری سیستم کاربران رو تهدید نمیکنه اما اگر هنوز اون تروجان به دیتابیس
اضافه نشده باشه اونوقت دیگه تروجان از حالت فشرده در اومده و توسط خود A-Squared فعال شده.
حالا دیگه تصمیم با خودتونه که اگر روزی خواستید از این برنامه استفاده بکنید این نکته براتون مهم باشه یا نه.
مرسی مهران جون که با صبرو حوصله و با اطلاعات فراوان پاسخ میدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون squard که هیچی...از بین اون دو تا که avg ظاهرا دیگه ساپورت نمیشه از طرف شرکتش..یکی از دوستان چند صفحه پیش عنوان کرد..میمونه سوپر که امیدوارم خوب باشه !
خواهش میکنم دوست عزیز. سوپر آنتی سپای ور یکی از برنامه هایی هست که همیشه روی سیستمم نصبه.نقل قول:
این برنامه گارد خیلی خوبی نداره... البته نسخه مجانیش اصلا گارد نداره و تنها فرقشون هم با نسخه پرو همینه اما
این برنامه اگر آلودگی رو در سیستم پاک بکنه خیلی کم اتفاق میوفته که نتونه پاکش کنه. کلا برنامه خوبیه و استفاده
ازش رو به همه دوستام پیشنهاد کردم. هر چند که قیافه گرافیکی و رنگارنگ جذابی نداره اما کاراییش خوبه.
پیدا کردن بدافزارها از روی اسم فایل توسط SuperAntiSpyware
چون من تا کنون به بعضی افراد مانند محمد رضای عزیز SuperAntiSpyware رو پیشنهاد داده بودم اما لازم میدونم
یکی از عیب های خیلی مهم و اساسی این برنامه رو هم بگم که حتی خود من رو هم تا حدودی نسبت به این
این برنامه نا امید کرده.
برای اینکه مطلب طولانی نشه مستقیم میرم سر اصل موضوع تا آخرش خودتون متوجه بشید که جریان چیه.
من فایل ایسنتال WinRAR را به اسم WinRAR_3.71_Corporate_Edition که در داخل فایل اینستال برنامه هام داشتم
به AVSERVE2.EXE تغییر دادم. بعد در صفحه دسکتاپم یک فولدر به اسم System32 درست کردم و اون فولدر رو از
طریق Perform Custom Scan از طریق برنامه SuperAntiSpyware اسکن کردم و متوجه شدم که تاسفانه این برنامه
اسم تروجانها, اسپای ویر ها و ادوار ها رو از روی اسم آنها تشخیص میده و نه از روی کدنویسی و محتواشون.
لازمه یادآوری بکنم که اسم AVSERVE2 اولین بار توسط ویروس ساسر معروف انتخاب شد و حالا نیز سوپر آنتی
اسپای با تغییر نام فایل اینستال برنامه WinRAR فکر میکنه که ویروس ساسر به سیستم من حمله کرده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این موضوع از لحاظ امنیتی یک نقص امنیتی کامل و بدون بخشش بحساب میاد چون امروزه ویروس نویسان و کلا
هکرهای تروجان نویس همیشه از یک اسم برای فایل های مخرب خود استفاده نمیکنند. امروزه ویروسهای تروجان
نمایی وجود دارند که در عرض 1 دقیقه میتونه خودشو با 100 اسم متفاوت در نقاط مختلف سیستم کپی کنه.
اگر قرار باشه که یک تروجان از روی اسمش شناسایی بشه و نه از روی عملکرد,رفتار و کدهای داخل آن در آن
صورت باید بگم که واقعا برای اون برنامه متاسفم چون از سال 1995 تا کنون برنامه های امنیتی شناسایی
بدافزار ها و کلا Malware ها رو از روی اسم آنها متوقف کردند.
البته این رو بگم که خود شما نیز میتونید این آزمایش رو با هر نوع فایلی که خواستید انجام بدید. بطور مثال یک فایل
text درست کنید و اسم اون رو به AVSERVE2 تغییر بدید و پسوندش نیز EXE باشه یعنی دیگه text نباشه.
بهر حال امیدوارم که این برنامه این نقص خودش رو در نسخه های آینده اش جبران کنه. اما اگر از آن دسته کسانی
هستید که هنوزم به این برنامه باور دارید و حاضرید ازش استفاده کنید در آن صورت به هنگام اسکن سیستمتون
توسط این برنامه مواظب باشید که چه چیزی رو از سیستمتون قراره پاک کنید.
موفق باشید.
M E H R A N جان من حتما اين موضوع را تست و همراه با مدارك مربوطه به سايت سازنده برنامه SuperAntiSpyware منتقل خواهم كرد.
نقل قول:
Hamilton جان ممنون. فقط امیدوارم که پیگیری کنند و دوباره انجین این برنامه رو از نو بنویسند. من فکر نمیکنم که
بتونند با چند تغییر جزئی در کدنویسی برنامه بتونند کاری مشابه دیگر برنامه های اسکنر مانند آنتی ویروسها انجام
بدند و باید دوباره نوشته بشه.
برنامه خوب و سبکی بود اما حیف شد.
مرسی مهران جون بابت اطلاع رسونیت ....یه جورایی نا امید شدم از این محصول..مهران جون محصول جدیدی پیدا نکردی چون احتمالا اینو پاک کنم با این اوضاع !..
نقل قول:
خواهش میکنم محمد رضا جان. وظیفه م بود. راستش رو بخوای من از CounterSpy نسخه 3 که از انجین VIPRE که
مال آنتی ویروسشم هست استفاده میکنم. این انجین در این برنامه فقط بعنوان Anti-Spyware فعاله و دیتابیس
آنتی ویروسش رو نداره.
یعنی دقیقا مثل یک آنتی ویروس وقتی وارد یک پوشه بشی که ویروس و یا تروجانی اونجا بین فایل ها مخفی شده
باشه اون رو اسکن میکنه و همون لحظه پیغام میده. تنها آنتی اسپای وری که خاصیت File Protection رو داره همین
برنامه است. بقیه آنتی اسپای ور ها به این صورت عمل میکنند که اول باید فایل exe از فایل آلوده چه اتوماتیک و چه
توسط خود کاربر فعال بشه و در حافظه موقت سیستم جا بگیره تا بتونه اون رو اسکن کنه و در صورت مشاهده آلودگی
به کاربر خبر بده.
البته این آنتی سپای ور کرک و یا سریالی برای رجیستر شدن نداره و من هم لایسنس اون رو حدود 1 سال و نیم
پیش به مدت 2 سال خریداری کردم و حدود 6 ماهش باقی مونده.
اگر دنبال یک آنتی اسپای ور مجانی میگردید گزینه های خوبی مانند AVG-AntiSpyware رو دارید. این برنامه درسته
که دیگه توسط GriSoft پشتیبانی نمیشه. اما این پشتیبانی نکردن فقط به منظور انتشار نشدن نسخه جدید از این
برنامه هست نه آپدیت نشدنش. فرض کنید من که لایسنس CounerSpy رو خریدم اگر امروز توسط Symantec
مانند PC Tools خریداری بشه تکلیف کسانی مثل من چی میشه؟
برای AVG Anti-Spyware هم به همین شکله. الان کسانی هستند که این برنامه رو خریدند و دوست هم ندارند که
از آنتی ویروس این کمپانی استفاده کنند و فقط آنتی اسپای ور اون رو میخوان. به همین دلیل من فکر میکنم که
حداقل تا 1 سال دیگه و شایدم بیشتر این برنامه آپدیت خودش رو داشته باشه تا کل لایسنس تمام کسانی که
از این برنامه استفاده میکنند تمام بشه و اونوقت تازه بتونند آپدیتش رو قطع کنند.
ولی خوب هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست و نمیشه با قاطعیت نظر داد. ولی در کل AVG AS خوبه و در مرحله
بعدی هم به نظر من نسخه مجانی PrevX 2 قرار میگیره.
یک نکته ای رو در مورد SuperAntiSpyware یادم رفت که بگم. این برنامه فقط از روی اسم فایل ها برای شناسایی
بدافزارها استفاده نمیکنه بلکه روش های دیگری هم برای شناسایی داره اما من در صفحه قبل به روش شناسایی
از روی اسم فایل ها اشاره کردم که چقدر میتونه برای افراد معمولی خطرناک باشه.