نقل قول:
با فرمت mp3 ضبط کن
اگه حجم زیاد شده به دلیل اینه که روی کیفیت بالا ضبط کردی
تنظیمات کیفیت رو روی 128 بزار
Printable View
نقل قول:
با فرمت mp3 ضبط کن
اگه حجم زیاد شده به دلیل اینه که روی کیفیت بالا ضبط کردی
تنظیمات کیفیت رو روی 128 بزار
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک دانلودشه
باید فایل هاشو توی فولدره برنامه کپی کنی
سلام ورِن 7 چرا وقتی مثلا روی فایل avi دابل کلیک می کنم نرم افزار باز میشه ولی فایل اجرا نمیشه؟ولی وقتی نرم افزار را باز می کنم و فایل را اجرا می کنم پس از اون اجرا می شه چه کار کنم plus
شاید این مشکل در ورژنی باشه که داری به سایت زیر بیا و آخرین ورژن پلاس رو دانلود کن تا مشکلی نداشته باشهنقل قول:
کد:www.jetaudio.blogfa.com
پروژه من ساخت ربات اتشنشانه شما نمی دونین از کجا باید پایان نامه اش رو پیدا کرد
پایان نامه ربات هتشنشان میخواستم.کسی هست به من کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بادرود
من قبلا ورژن ساده <جت> رو داشتم و خوب کار میکرد تا اینکه برای برگرداندن چند فایل rm خواستم از ورژن 7 پلاس
استفاده کنم که تاوسط راه نصب میرفت و نصب نمیشد , ورژن قبلی را خواستم بردارم نشد پاکش کردم بزور,
ولی باز هم ورژن 7 نصب نمیشه و حالاحتی میخوام از ورژن 7 پرتابل استفاده کنم ولی کارت صدا رو نمیشناسه واصلا در باکس انتخاب ورودی صدا(سمت چپ بالا در پنجره ضبط) هیچی نیست در حالیکه قبلا پنج گزینه اونجا بود مثل ; line in,wav,microphone وغیره,
کسی میدونه علت چیه و راه حل چست؟
سپاس:11:
سلام تازگیا جت ایدیو من صدای فیلمهارو پخش نمیکنه لطفا کمکم کنید
عکسی که در jet audio lyric viewer هست و در ابتدای هر ترک آهنگ که پخش میشه رو چطور میشه سیو کرد؟