علی جان درست میگننقل قول:
احتمالا به خاطر تحریم اقتصادی و بحث های سیاسی هست که زبان فارسی افزوده میشه ولی زبان هایی چون پرتغالی :41:
Printable View
علی جان درست میگننقل قول:
احتمالا به خاطر تحریم اقتصادی و بحث های سیاسی هست که زبان فارسی افزوده میشه ولی زبان هایی چون پرتغالی :41:
راستی یادم رفت بگم :
882
votes
Include Russian language in new N-Gage games.
:41:
867
votes
please add persian language to your program
ولی همین هم جای شکرش باقی هست
این آخرین اخبارش بود که همین الان نگاه کردم :11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه روسی ها به صورت واقعا شک بر انگیزی از ما جلو زدن . حتما Started رو هم می بینید :18::18:
نامردیه :41: :13:
عزيزم ديگه ربطي به آرا نداره...نقل قول:
متاسفانه روسی ها به صورت واقعا شک بر انگیزی از ما جلو زدن . حتما Started رو هم می بینید :18::18:
نامردیه :41: :13:
اونا دارند تصميمشونو ميگيرن...واسه همين زدن under review ...
ای بابا چقد آمار روسی ها رفت بالا :41:
البته من که میگم اینا بخوان کاری بکنن لازم نیست که رای بدیم خودشون انجام میدن همچنین تعداد متقاضیان روسی خیلی بالاتر بوده البته اگر توی همه سایت ها و انجمن ها هم این کار رو میکردیم احتمالا آمارمون خیلی بیشتر میشد
می دونم .نقل قول:
الان قضیه بیخ پیدا کرده روسا تا دیدن ما ارای بالا تری داریم حتما بین سایت های خودشون تبلیغات کردن تا رو مارو کم کنن و ما نباید از اونا کمتر باشیم باید حالشون بگیریم بیوفتیم جلو حرف من اینه :21:
اونا هنوز ایرانیه جماعت نشناختن . :10:
تیم انگیج هم اگه بخواد اضافه می کنه نخواد هم نمی کنه. همه ی بچه ها سعی خودشون کردن حالا مسلما همش دسته خودشونه :20:
من که اون اول گفتم شاید فقط خوابشو ببینیم ...
بابا بيخيال...اگه نكنن هم دليلش فقط ميتونه سياسي باشه...ما كه تمام سعيمون رو كرديم..نقل قول:
درسته و البته خیلی هم نیاز نیست ولی کلاس داره :27:
یعنی خیلی از کشور ها نداره ولی ایران داره واین نشون میده که ایرانیان هم N-Gage بازی میکنند و مثلا کشور های دیگه ای نباشه
چرا میزنی ؟ ؛ خوب منم برا سیاسی بودنش گفتم دیگهنقل قول:
بابا بيخيال...اگه نكنن هم دليلش فقط ميتونه سياسي باشه...ما كه تمام سعيمون رو كرديم..