-
سریال باحالیه ولی خوب خیلی کند میرند جلو مثلا قسمت دو فقط قضیه این بود که لولایی با عطاران هی قهر میکردند و هی آشتی میکردند
ولی در کل سریال خوبیه
به نظر من بهترین سریال مامور بدرقه هستش که شبکه تهران پخش میکنه(استانی هم پخش میکنند نه؟) چرا تاپیک براش نیست؟ خداییش ته خندست اگه نمیبینید پیشنهاد میکنم حتما ببینید
خوش باشید
-
آقا اگه واقعا به اين سريال توجه شه خيلي باحال داره وضع همه رو تو ايران نشون مي ده! شديدا انتقاديه!
خيليم حرفه اي ساخته شده! عطاران داره مي تركونه!
راستي داستان ازدواج درسا و عطاران به كجا رسيد؟
شنيدم بهش ابراز علاقه كرده بود!:31: من از بچه ها خوشم نمياد ولي خداوكيلي اين خيلي با نمكه!
-
قسمت امشب (چهارم) خیلی باحال بود :16: سکانس ها و صحنه های خنده داری داشت مثل اون بخش نانوایی ، ورزش کردن حمید لولایی ، اسباب کشی عطاران . . . یه جاییش هم منو اذیت کرد ، اونجایی که عطاران تازه از خواب بیدار شده بود و خمار بود و داشت روی فرش دنبال موادش می گشت ، هون موقع هم درسا بیدار شد و از عطاران سوال میکرد و اونم چون خمار بود و اعصابش خورد بود درسا رو زد . . . :41::45:
-
من اون قسمته ورزشه لولایی رو ندیدم. خواهش می کنم اگه امکان داره با زبانه بی زبانی برام بگین قضیه چی بوده. یا لطفا تعریف کنین که دقیقا داشته چی کار می کرده. ممنون می شم. ( آزادیه بیانه ما رو باش)
-
خوب تكرارشو امروز ببين
تيكه ي نون وايي هم جالب بود
-
به نظر من که بهترین سریال ماه رمضون امسال همین می شه .
-
یک بار دیگه ساعت 1 همون شب تکرارش می کنه . شب وقت بهتریه
-
سلام به همه
کاره عطاران معرکست
انتخاب بازیگران
تیترازش واقعا جدیده و داره با اون صداها برات حرف می زنه
این یارو اسمش توفیق فاملش اجباری نتیجش میشه چی؟؟؟؟؟؟ توفیق اجباری
این درسا هم که پایه ی باباشه خیلی هواشو داره
-
پس از پخش تكرار تاجرپوسان در ساعت 1 تكرار بزنگاه هم در همين ساعت كه بعترين موقع هستش پخش ميشه! خيلي حال ميده! حتما امتحان كنيد!
صادقي هم كم كم داره وارد مي شه! فقط درسا!
-
کلا عطاران با حاله !!
ولی این یکی یه جوریه
از همین اول آب بستن بهش !!!
همه بهش می خندیم ولی جالب نیست!