اوهوک... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجمن وزین و معظم و سترگ طراحی وب دیگه !! یعنی از اینا ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون اسکلته هم منم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم اوهوک... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امضا هامونو نیگا کنی در می یابی !!
اگه فردا اومدی دیدی آبی شدی (کاربر عادی) یا یه خط رو اسمت کشیدن (بن) چیزی نگیا... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
طبق تبصره قانون اول اصلا رات نمیدیم !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( قوانین به زودی ! )
---------------------------------
خوب من که هنوز افتخار ندادم کاربر فعال بشم...:21: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگفتین کار گروهی میشه؟:27:
داریوش با منه...:21:
حالا من که فکر نکنم افتخار بدم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میام واسه دلگرمی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------------
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اون اسکلتم که به عنوان بزرگ طراحی وب عکسم رفته به عنوان نماد پرچم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]