البته یه شایعات ناجوری هست که میگن واقعا سونی میخواد جدا شه و ایکس وان اولین و آخرین گوشی ویندوز موبایلی است که با هم تولید میکنند -- تازه با اسم Ericsson X1 میخواد فروخته بشه چون سونی میخواد از اریکسون طلاق بگیره و ایکس وان که بچه طلاق هست میرسه به اریکسون :31: ولی من از چند نفر معتبر شنیدم این حرفها شایعه ای هست که یه نفر که با اس ای میونه خوبی نداره انداخته سر زبونها --به نظر منم سونی میخواد شوک بده به اریکسون-- حالا هم که رئیس عوض شده بعد از افت شدید سهم از بازار جهانی کسی رئیس شده که ماله سونیه و نفوذ سونی خیلی بیشتر شده و قبل هم گفتم سونی اریکسون ژاپن داره روی چند تا گوشی برای بازار جهانی کار میکنه سال بعد هم تکنولوژِ براویا ! این نشون میده میخواد افتشو جبران کنه - یه جا خوندم یه مسئول سونی گفته بود ما سال خوبی رو با اریکسون نداشتیم --ما باید مثل اوایل شراکتمون در کنار هم کار کنیم -- نظر من اینه که با هم ادامه میدن فقط باید سیاستشون رو عوض کنن --مطمئنا با این تاخیر ها و زود معرفی شدن و دیر ریلیز شدن کاری پیش نمیره! هنوز هم میتونن با هم گوشیهایی تولید کنن که بازار موبایل رو تکون بدن !! فقط باید بخوان ! (عجب جمله حماسی گفتیما ! :31:)