این سامان نشون نمیده وگرنه خیلی مایه دارتر از این حرف هاستنقل قول:
مگه نه سامان؟(USA Coming Soon) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این سامان نشون نمیده وگرنه خیلی مایه دارتر از این حرف هاستنقل قول:
مگه نه سامان؟(USA Coming Soon) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سی 905 هم که سونی هست
:27::27::27::31::27:
نه بابا.دارم میرم اونجا که هر چه زودتر امنیای خودم.... رو بخرم و سریع برگردم.همین:31:نقل قول:
به C905 بی احترامی نکنید که اگه بیاد دل همه نوکیایی ها میلرزه.
اون اگه ای که گفتی از اون اگه ها بودا !!!!!!!!نقل قول:
خدایی این گوشی ال جی حرف نداره واسه کسایی که نمی خوان گوشی سیستم عامل دار داشته باشن ولی در عین حال از gps و wifi استفاه میکنن . دوربینشم که دیگه حرفی واسه گفتن نمیذاره.
نقل قول:
دقیقا خود من...
من که جاوا رو به سیمبیان ترجیح میدم(با اینکه سیمبیان بهتره)ولی جاوا واسم کافیه...که بتونم 1 دیکشنری نصب کنم.همین...:10:
سوتی دادیا . خوب اگه یه نفر سیستم عامل جاوا و جی پی اس و وای فای مورد نیازش باشه سی 905 هم کارشو راه میندازه . :dنقل قول:
اون اگه ای که گفتی از اون اگه ها بودا !!!!!!!!
خدایی این گوشی ال جی حرف نداره واسه کسایی که نمی خوان گوشی سیستم عامل دار داشته باشن ولی در عین حال از gps و wifi استفاه میکنن . دوربینشم که دیگه حرفی واسه گفتن نمیذاره.
ای بابا کلید نکن دیگه !!!!نقل قول:
من که نگفتم سونی این چیزا رو نداره و فقط ال جی داره !!!!
ولی سونی 136 گرم وزنشه ، حدود 20 میل ضخامتشه و نمایشگرش سایز متوسط 2.4 اینچ رو داره (یه چیزی تو مایه های گوش کوب!!!) در حالی که الجی 114 گرم وزنشه ، 14 میل ضخامتشه ، نمایشگرش 3 اینچه و تاچه!!!
اولين عكسهاي رسمي منتشر شده KC910 ملقب به Viewty’s 8 megapixel Successor :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينترفيسش منو كشته . خيلي خوشگله .
نازک هست ولی زیادی پتو پهنه. lcdیش نسبت به کل گوشی کوچیکه.نقل قول:
در حالی که الجی 114 گرم وزنشه ، 14 میل ضخامتشه ، نمایشگرش 3 اینچه و تاچه!!!
خوشم میاد سامسونگو الجی پشت گوشیو با بیلبورد اشتباه گرفتن!!