ایول هم استانی داش هادی میبینم که همکار انجمن شدی مارم تحویل بگیر یه کم ( بابا باوژدان دار ) دست مارم بگیر.
Printable View
ایول هم استانی داش هادی میبینم که همکار انجمن شدی مارم تحویل بگیر یه کم ( بابا باوژدان دار ) دست مارم بگیر.
تبریک هادی جون ........................
سلام
تبریک میگم هادی جون
باتشکر
هادی جان تبریك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشاا... همیشه و همه جا موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هادی جون تبریک میگم :46:
با سلام و از این سخن ها ...
میبینیم که کسی در این مکان مدرج شده ... او کسیت ؟؟؟ در عجبم او هادی خودمان است ... خوشمان امد ... باز هم هادیست ... باز یه گوگول مگول دیگر است ...
حالا همه باهم : من یه گوگول مگولم ( هی ) تو یه گوگول مگولی ( هی ) ما گوگول مگول هستیم ( گولی گولی گولی گول ... هو هو )
خب حالا گذشته از این حرف ها ... میانه شما با سپم چیست ؟؟؟ ما باید سیاست های شما را بشناسیم ×!
باز هم تکرار ولی ایندفعه تکرار بهتره ... تبریک !نقل قول:
با سلام و از این سخن ها ...
میبینیم که کسی در این مکان مدرج شده ... او کسیت ؟؟؟ در عجبم او هادی خودمان است ... خوشمان امد ... باز هم هادیست ... باز یه گوگول مگول دیگر است ...
حالا همه باهم : من یه گوگول مگولم ( هی ) تو یه گوگول مگولی ( هی ) ما گوگول مگول هستیم ( گولی گولی گولی گول ... هو هو )
خب حالا گذشته از این حرف ها ... میانه شما با سپم چیست ؟؟؟ ما باید سیاست های شما را بشناسیم ×!
ممنونم از تمامه دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما میانه ی من با این اسپم >>>>>>>>>>>>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میانه شما با سپم چیست ؟؟؟ ما باید سیاست های شما را بشناسیم ×!
هادی عزیز تبریک
امیدوارم که موفق باشی
Congratulations
فكر ميشدم قبلا تبريك گفتم
اون ياهو و ... بوده
تبريك ميگم هادي جان اميددارم موفق بشي روزافزون در تمام لول زندگي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]