درود...
نقل قول:
1- چه نسخه ای واسه یه معتاد{از همه نوعش اینترنتی تا کراکی} دارید؟
مراجعه به مراکز درمانی ! پس از تهیه مقادیر فراوانی اراده ..مردانگی و انگیزه...
کلا بحث درمان اعتیاد خیلی پیچیده است...فرد به فردو بر حسب شرایط ممکنه متفاوت باشه...
البته اگر منظورتون نسخه نویسی هست..که تصدیق می فرمایید از راه مجازی اجازه چنین کاری رو ندارم..
نقل قول:
2- علوم پزشکی شیراز یا شهید بهشتی تهران؟
همشون خوبند! :46:
طبعا چون در دانشگاه علوم پزشکی تهران پزشکی آموختم باید اون جا رو بگم !!
شیراز رو تا چندین سال قبل می دونستم خیلی خوب بوده..الان مدتی هست خبر ندارم..
در کل تو دانشگاه تهران یه جورایی آدم برای خودش استاد میشه ! چون بسیاری از مسئولیت ها بر عهده خود آدمه !
نقل قول:
3- چه ورزشی رو برای تندرستی بدن مفید تر می دونید؟
اون چیزی که برای تندرستی بدن لازم هست بیشتر نرمش هست تا ورزش !
منتها به دلیل زندگی شهر نشینی ..و تغییر رژیم غذایی و افزایش چاقی و بیماری های مرتبط به اون..ورزش هم توصیه میشه تا کمی از بار این ها کم بشه..
بهترین ورزش پیاده روی در هوای تمیز... ..و شنا !
نقل قول:
4- چه ورزشی رو واسه بدن خطرناک می دونید؟
تو بحث پزشکی ورزش ...انواع ورزش ها رو بر حسب درصد خطر رده بندی می کنند...جدولشو تا چند وقت پیش روهاردم داشتم...
ولی در کل ورزش های حرفه ای ( حالا از هر نوعش !) به شدت برای بدن زیان بارند...! رضازاده رو ببینید تا به حرف من ایمان بیارید!
نقل قول:
5- وعده های غذایی امروز شما؟
صبحانه : یک لیوان شیر+ نان + پنیر + گردو + یک فروند آلو ..
نهار: زرشک پلو با مرغ + سالاد
شام : دو فروند هلو انجیری + یک لیوان آپ پرتقال
نقل قول:
6- من از بچگی از گوجه فرنگی و سبزیجات متنفر بوده ام ولی الان می خوام سبزی خور بشم ولی معده ام سازگاری نداره ... چه راه حلی واسه من دارید؟
خوب اگر واقعا اذیتتون می کنه ( کاش نوع اذیت رو هم می فرمودید ) نیازی نیست خودتون رو زحمت بدید ! از میوه که استفاده میکنید؟ همون رو کمی بیشتر کنید !
اگر خیلی مصر هستید..باید ببینید چه نوع سبزی شما رو بیشتر و کدوم کمتر اذیت می کنه..از اون که کمتر اذیت می کنه کم کم شروع کنید...
نقل قول:
7- شاد و سربلند باشید
سپاسگذارم...
پاینده باشید...