[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه دقیق 128 میده داتک
Printable View
چه دقیق 128 میده داتک
پیشگامان یک ماهه محدودیت 5 گیگ
سرويس 64 گرفتم و سرعتش به زور به 7 مي رسه . براي 64 خوبه يا كمه ؟
نقل قول:
بله کافیه سرعت 64 بین 7-9 نوسان داره:46:
شنیدید این شعر رو:
ما اینجا نه پی جاه و مقام آمده ایم از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم
این حکایت منه دیروز دنبال یک سرویس adsl برای شهرک صنعتی اطراف تهران بودم و همینطوری که داشتم میگشتم به اینجا رسیدم تاپیکها رو دیدم و مه رو زیر و رو کردم ولی چیزی گیر نیاوردم ولی 2 تا تاپیک نظرم رو جلب کرد یکی بررسی شرکتهای سرویس دهنده و یکی تاپیک مربوط به داتک که این دومی قلقلکم داد.
خواستم کامنت بذارم دیدم نمیشه باید رجیستر بشم عضو شدم ولی نظرم عوض شد و شیطنتم گل کرد خلاصه تنور داغ داتک رو داغتر کردم البته گمان ندارم کسی باور کرده باشه الا ملانصر الدین ولی بهر حال 256 پارس آنلاین رو جای 128 داتک قالب کردم تا بعدا مفصلا راجع به داتک سخنرانی کنم منتها الان از صرافتش افتادم و بقول معروف : باطل مرده تر از آنیست که ذکری از او بمیان آورد , در میگذرم
این میهمان دو روزه تقاضای عفو از اعضای انجمن نموده و آرزوی سلامتی و بهروزی برای یکا یک شما عزیزان میکند.
با درود و بدرود
بهترین حالت 6 تا 7 کیلو بایت معمولی 4 تا پنج و تا .5 کیلو بایت هم بدترین حالت:41::41::41:
ادرس دارم ولی میبینی که الان ساعت چنده!!!!!!!!!نقل قول:
وقتشو ندارم که از اینترنت بهره برداری کنم
فعلا با همین افتضاح 3الی 4 کار میکنم پهنا هم 28 حداکثر از روستا هم بدتره این ساری البته نصفش
در ضمن من امروز داشتم بایکی صحبت میکردم گفت یکی از دوستام تا 9 ال 12 هم رسونده!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟ اسمشو بلد نیستم ولی میگفت تو اسامیه ویروس نویسان کانادا هستش
همچین چیزی امکان داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تازه گفت 2 دقیقه هم طول نکشیده بود که به این صورت در اومد
بچه ها يكي دو روزه سرعت دانلودم خفن شده.
حداقلش 30 و حد اكثرش 90 و نرمالش هم 55.
نقل قول:
سرویست چیه؟
اگه برا شما 2 روزه اینطوری شده برای من 1ماه هست که سرعتش توپ شده!