خوب شاید دانلود برای ایشون میسر نبودهنقل قول:
ضبط از طریق لاین این خیلی با کیفیت و همچنین با زحمت خیلی کمی همراهه تا بیاد سایت پیدا کنه و ...
Printable View
خوب شاید دانلود برای ایشون میسر نبودهنقل قول:
ضبط از طریق لاین این خیلی با کیفیت و همچنین با زحمت خیلی کمی همراهه تا بیاد سایت پیدا کنه و ...
امكانش هست به اين گيتار هيرو AeroSmith آهنگ اضافه كنيم يا از روي گيتار هيرو 3 بريزيم روي اين ؟
نه فکر نکنم این قابلیت رو داشته باشه .
چون هیچ فرقی با Guitar Hero3 نداره !
فقط شکلش عوض شده .
دوستان عزیز سلام.من این بازی رو برای xbox 360 گرفتم.به هیچ عنوان بدون گیتار های مخصوص نمی شه گیتار زد!یعنی با دسته نمی شه گیتار زد.تنها حالتی که فعاله خوندن با میکروفون هایی که روی 360 هست.این خوندن بدرد من که نمی خوره.اگه کسی این بازی رو انجام داده بگه می شه با دسته بازی کرد.گیتار های مخصوص کجا گیر میاد؟جایی هست بشه تنظیم کنیم و با دسته بازی کنیم
با تشکر از همه ی دوستان عزیز
سلامنقل قول:
دوستان عزیز سلام.من این بازی رو برای xbox 360 گرفتم.به هیچ عنوان بدون گیتار های مخصوص نمی شه گیتار زد!یعنی با دسته نمی شه گیتار زد.تنها حالتی که فعاله خوندن با میکروفون هایی که روی 360 هست.این خوندن بدرد من که نمی خوره.اگه کسی این بازی رو انجام داده بگه می شه با دسته بازی کرد.گیتار های مخصوص کجا گیر میاد؟جایی هست بشه تنظیم کنیم و با دسته بازی کنیم
با تشکر از همه ی دوستان عزیز
تنظیمش که احتمالا با کلید های دسته بشه بازی کرد یکم با منوش ور برو ببین می تونی چیزی بیابی یا نه در غیر این صورت گیتارش رو بیرون می فروشن اونهایی که لوازم جانبی x360 دارن . قیمتش فکر کنم 100 - 125 هزار تومان باشه ، البته درام و ... هم هست که تو ایران گمان نکنم اومده باشه . من تو یک سایتی دیدم گیتار واقعی هم برای بازی و مخصوص این بازی می فروشن
یک خبر بسیار خوب برای دارندگان PC
ورژن PC این بازی نیز در بازار ایران عرضه شد...
شما می تونی آهنگ بسازی ، نوازنده بسازی، گیتار بسازی ، مولتی پلیر با قابلیت های زیاد بزنی ، درام بزنی و آهنگ های زیاد و زیبایی داره از جمله هتل کالیفرنیا و...
من که واقعا با شنیدن این خبر خوشحال شدم ، شمارو نمی دونم ، هرکی ورژن های قبلی رو بازی کرده می فهمه چی میگم ، من امروز (شنبه ) بازی رو خریدم ، ایشالله فردا نصبش می کنم اطلاعات بیشتری ارائه میدم
بخش ساخت گیتار دربازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخش ساخت آهنگ در بازی
قسمت مولتی پلیر که به صورت آفلاین و آنلاین قابل اجراست ( توضیحات بیشتر در پایین )
بخش ساخت درام برای شخصیت مورد نظر
رکورد موزیک
ساخت پلیر یا بازیکن یا نوازنده یا هرچی شما بگی
خب بازی رو تحلیل بنمودیم ...
آهنگ های ردیفی داره که لیستش رو میشه از اینترنت در آورد ...
----------------------------------------------کد:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_songs_in_Guitar_Hero_World_Tour
نحوه نواختن گیتار مثل ورژن های قبلیه . ولی درام کلیدهاش فرق می کنه
شما می تونی یک گروه بسازی و یک آرم برای اون طراحی کنی در ابتدای ورود به بازی
می تونی شخصیتی برای خودت طراحی کنی با امکانات کامل ، بعد گیتارش رو بسازی و درامش رو و....
خب مثل اینکه مولتی پلیر خیلی پیشرفت کرده ، که چهار نفر باهم می تونن بازی کنن ، 2 نفر گیتار ، یک نفر درام و یک نفر هم بخونه
خب شاید بپرسید چجوری میشه خوند ؟
خب همونطور که تو عکس زیر مشاهده می کنید ، یک نواری اون بالا میره که میزان جلو روی آهنگ و متن اون و میزان کشش و... در اون مشخصه ( برای لودش صبر کنید بزرگ و حجیمه )
اون گوشه هم میزان درست زدن نت ها برای هر یک از افراد هست
آهنگ های زیادی هم داره... فکر کنم قابلیت دانلود آهنگ هم داره و کلی آهنگ میتونید براش دانلود کنید
شما می تونی بری تو قسمت ضبط صدا و اونجا آهنگهارو تمرین کنی و یا یک آهنگ جدید رکورد کنی .
قابلیت های زیادی هم به بخش کرییر اضافه شده.
و یکسری امکانات کشف نشده که داره کشف میشه :d
بازی رو گرفتم
همونطور که دوستان گفتند تا 4 نفره میشه بازی کرد ولی ظاهرا باید برای 3 تا ساز 3 تا صفحه کلید وصل کنیم!
چون فقط میشد یه نفره بازی کرد
گیتار و باس و درام و خواننده
ولی گزینه خواننده ش برای من خاموش بود!
کلیک که میکردم روش مینوشت باید ابتدا میکروفون رو وصل کنی
نمیدونم حالا منظورش میکروفون مخصوصه؟ چون من میکروفون دارم ولی انگار با اون کار نمیکنه
در ضمن دکمه های زدن گیتارش با قبلی یه خورده فرق کرده که رو اعصاب میره! نمیشه هم تغییرشون داد
اگر کسی راه حلی واسه این 2 مشکل میدونه بگه!
خب مشکل میکروفون رو من هنوز راه حلی براش پیدا نکردم ، دنبالشم ببینم چی میشه .
مشکل گیتار دقیقا چیه ؟ جابه جایی رنگ هاست ؟
آره جابه جایی رنگها بود که خود به خود درست شد!
ولی اگر فهمیدی چطور میشه میکروفون رو راه اندازی کرد حتما بگو آخه خیلی تو کف خوانندگیش هستم:31:
راستی نمیدونی چطور میشه چند نفره بازی کرد؟(آفلاین) با یه PC
منظورم اینه که ظاهرا با دسته نمیشه بازی کرد!