-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چهارشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۷ ساعت ۱۰:۴۳
نقل قول:
حسین سهیلی زاده کارگردان «ترانه مادری» در گفت وگو با خبرنگار سرویس تلویزیون خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با اعلام این خبر اظهار کرد: این سریال که در ۵۰ قسمت ۳۵ دقیقه ای ساخته می شود، تا آغاز ماه رمضان روی آنتن خواهد بود و حدود زمان پخش سریال «نرگس» (۱۰ و ۴۵ دقیقه) روانه ی آنتن می شد.
وی با بیان این که اکنون در حال پیش تولید «ترانه ی مادری» هستیم، گفت: پیش تولید این سریال، ۲۰ تا ۳۰ روز به طول می انجامد. تصویربرداری آن نیز ۲۰ اردیبهشت ماه آغاز می شود و ۴ تا طول می کشد.
این کارگردان درباره ی علت ساخت «ترانه ی مادری» اظهار کرد: پس از کارگردانی سریال های خاص تری که موضوعاتی چون سیاسی و مذهبی داشتند، تصمیم گرفته ام ملودرامی هر شبی بسازم.
سهیلی زاده با تمجید از فیلم نامه ی «ترانه ی مادری» گفت: فیلمنامه ی این سریال که نوشته مسعود بهبهانی نیا است، بسیار جذاب و عامه پسند است.
وی افزود: داستان «ترانه ی مادری» دنباله دار است و تاکنون ۱۵ قسمت از آن به نگارش درآمده است.
سهیلی زاده که به تازگی ساخت «زخم های رویا» را به پایان رسانده است، درباره ی نظارت بر مراحل فنی این سریال با توجه به تصمیم برای کارگردانی «ترانه ی مادری» گفت: بر تدوین «زخم های رویا» نظارت کامل دارم.یک وقت هایی هنگام تدوین حاضر می شوم و تدوین نهایی را خودم انجام می دهم. البته تدوین این سریال تا پایان اردیبهشت ماه به اتمام می رسد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ایرج محمدی و مهران مهام تهیه کنندگی "ترانه ی مادری" را به عهده دارند. این سریال داستان خواهر و برادری به نام های فرخنده و طاهر را روایت می کند که مشکلات بسیاری در روابط خود با هم دارند. همین موضوع باعث دوری آنان از یکدیگر و مهاجرت فرخنده و خانواده اش به شهرستان می شود.
-
عکسهایی از فیلم ترانه مادری
-
عکسها خیلی به درد من خورد دستت درد نکنه
-
-
چـــــــــــــی مــــــیـــــگــــــی!
-
اگه چيزي رو مطمئن نيستيد، الكي ذهنها رو منحرف نكنيد...
-
کسی از فیلنامه به طور دقیق خبر داره که آخرش چی میشه؟!!
-
نقل قول:
کسی از فیلنامه به طور دقیق خبر داره که آخرش چی میشه؟!!
فامیل یکی از دوستای صمیمی مامانم نویسنده ی این فیلمه (امین عابدی )
دوست مامانم هرکار کرده نتونسته حتی از زیر زبونش بکشه که اون خانوم مهندسه چیکارست اونجا بعد فیلمنامشو می خوان در بیارن:31:
-
من شنیدم به خاطر اقدام علیه امنیت ملی به اعدام محکوم میشه:27:
نمی دونم چرا حس می کنم این سریال را تا حالا صد بار دیدم و برام اصلا جذابیت نداره.
-
نقل قول:
اگه چيزي رو مطمئن نيستيد، الكي ذهنها رو منحرف نكنيد...
من دیدم این شایعه زیاد شده اینجا گذاشتم.شما هم اگه چیزی درباره این سریال شنیدین بگین.وقتی سریال تموم بشه این حدسها خیلی باحال میشه.
مثل تاپیک سریال اغما که پارسال تو متفرقه بود.