نقل قول:
من در مقابل تلاش برای صدمه زدن به آرامش انجمن می ایستم .
نه شما گلادیاتوری نه من (یا هر کی که انتقاد میکنه) غارتگرم ....
نقل قول:
وحید گرامی . خود مدیران علمی میان و به موضوع مطرح شده رسیدگی میکنند . شما کمی دقیقتر باش به حرکاتت لطفا . چون داری فضای انجمن رو تخریب میکنی بطور واضح .
من همچین قصدی ندارم ! و هیچ وقت هم نداشتم و نخواهم داشت !
من فقط انتقاد کردم !
ایراد بزرگ ما ایرانیا اینه که فکر می کنیم یکی ازمون انتقاد می کنه داره با ما می جنگه !!! (اگه دروغ می گم بگید !از جواب دادن شما به پستام همین برداشت رو خودتون هم می تونید بکنید !! یه نگاه کنید قشنگ می بینید !! فک می کنید دارم با انجمن می جنگم !!
اگه می خواستم بجنگم که انتقاد نمی کردم !! می رفتم یه کار دیگه می کردم !!! )
بعدشم این وصله ها به من نمی چسبه ! واقعا متاسفم شما هم این برداشت کودکانه رو دارید !
مثل این می مونه که به یه بچه می گی شکلات برات بده (در صورتی که صلاحش رو می خوایم ) بعد اون بچه گریش در می اد یه مشتی فحشی روانه ی ما می کنه ! دقیقا شما هم داری این کارو می کنی !!
اگه دروغ می گم بگو !! اگه راست هم می گم الکی انکار نکن !!
در مورد اقای پاپ عرض کنم که : ایشون اصلا خیلی وقته که این جورن ! حتی قبل از این که سوپر بشن ! من وقتی دیدم سوپر شدن
خیلی شوکه شدم ! چون فرصت نداشتن به انجمن خبر ها رسیدگی کنن !! دیگه چه برسه به ....
نقل قول:
. من دیشب تا جایی که میتونستم بیدار بمونم موندم و پاک سازی کردم انجمنهای خبر رو
دستت درد نکنه !!!
نقل قول:
ما این وضع با نبود همراهی دوستان در عرض یک شب به شکل قبل میتونه برگرده . پس باز هم میگم . لطفا به انجمنمون کمک کنیم .
خوب شما نباید الکی به خودتون زحمت بدید !! خوب معلومه دوباره این جوری می شه از یه ماه دیگه می بینیم !! وقتی بازی ها شروع بشه !! خیلی اوضاع بد می شه !!! وقتی یه مدیر خوب اونجا همیشه نباشه که بتونه اوضاع رو جوری نگه داره که کل کل های الکی رخ نده در عرض چند روز کلی ها بن می شن ( به دست خود مدیر مربوطه یه شما!!) ...
نقل قول:
بچه ها حرف ما هم اينه كه يكي ديگه هم + اون مدير يا همكار اون بخش اضافه بشه نه؟!!!
تایید می شه !!!
البته مدیر هم باید یه ذره از ورزش سر رشته داشته باشه ها !!
چون باید قضاوت کنه !! یکی مثل همین یاسین جان !!
نقل قول:
بچه ها به نظرتون عنوان كردن مشكلات اون بخش ها در اين قسمت براي اگاهي مديران بيشتر كردن مشكلات هست؟!!!
انتقاد پذیری !!!!