لینک دانلود بازی رو بزارید تا دانلود کنم .
کلا چند نفر میشین؟
اگه تعداد زیاد باشه تو vps سرورش رو ران میکنم.
کلا چند نفر میشین؟
كلا شما سرور 34 رو ران كن حدود 40 نفري ميان از همه جاي ايراننقل قول:
کلا چند نفر میشین؟
آیا می تونیم نقشه بسازیم؟
بازی کانتر پست اول اورجینال می باشد یا نه
می شود بدون برنامه اضافه انلاین بازی کرد
نسخ اورجینا و اصلی کانتر که بتوان بدون هیچ گونه برنامه اضافه انلان بازی کرد را در صورت امکان لینگ دانلودش را بگذارد
سلام من یه مشگل اساسی دارم اونم اینه که آن لاین نمیتونم بازی کنم یعنی هیچ سروری رو پیدا نمیکنه!یا آد میکنم نمیشناسه!من از میهن دانلود !دانلود کردم لطفا کمک کنید!یهنی باید دوباره دانلود کنم از لینکهای اینجا!!! عجب وضعیه!!!
سـلام.نقل قول:
دوسـت عـزیزم در مـنو بـازی، بـه سـربرگ [ Favotrites ] رفـته و تـیک قـسمت [ Simplified List ] را بـزنید.
مـثل تـصویر زیـر :
مـوفق باشـ:40:ـید!.
کانتر بدیش اینه که باید خودتون IP سرورو داشته باشید و وارد کنید!(به روش پست بالای من)نقل قول:
سلام ممنون !!!!اما مشکل شد دوتا چون اصلا تو منوی کانتری که من دانلود کردم همچینگزینه ای وجود نداره!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی باید دوباره دانلود کنم؟! راستی دوست عزیز سجاد تی ان تی! اون پچی که گذاشتی دانلود نمیشه؟!
سـلام.نقل قول:
دوسـت عـزیزم مـتاسفانه ورژن کـانتر شـما قـدیمی هـست !.
بـرای وارد شـدن بـه یـک سـرور ، ابـتدا در مـنو بـازی [کـنسول] رو بـاز کـنید [بـرای بـاز کـردن کـنسول از کـلید ~ اسـتفاده کـنید].
سـپس دسـتور زیـر رو کـپی و در مـحل مـورد نـظر قـرار دهید و دکـمه [Enter] را بـزنید.
کد:connect Ip Server
بـجای Ip Server ، ای پی سـرور مـورد نـظر [کـه حـتما بـاید هـماهنگ بـا نـسخه کانـترت بـاشه] رو وارد کـنید.مثلا [ 80.191.41.238 ].
اون پـچ هـم فـقط بـرای ارتـقا ورژن 64 بـه 68 هـست.
[بـرای مـشاهده ورژن کـانتر، از دسـتور version در کـنسول اسـتفاده کـنید] .
مـوفق باشـ:40:ـید!.