به عنوان یک استقلالی بهتون تبریک میگم...
البته اگه مساوی میشد عدالت رعایت میشد اما این زیبایی فوتبال هست که گل نزنی گل میخوری!
Printable View
به عنوان یک استقلالی بهتون تبریک میگم...
البته اگه مساوی میشد عدالت رعایت میشد اما این زیبایی فوتبال هست که گل نزنی گل میخوری!
قبول داری نیمه دوم پگاه بهتر بازی کرد؟؟؟نقل قول:
این را باید در فرهنگ ما استقلالی ها جستجو کنی...نقل قول:
ما استقلالی ها پی 30 بین خودمون منشوری درست کردیم و درش قرار گذاشتیم با رقبا به خوبی و به دور از توهین و تحقیر رفتار کنیم...
استقلال در کل 90 دقیقه بد بود تو نیمه ی دوم بدتر....نقل قول:
خب تیمشون که باخته!نقل قول:
هفته ی اول رو اونجوری شروع کردن ، هفته ی دوم رو اینجوری تموم کردن!!!
دیگه جز ضد حال چیزی هم براشون می مونه؟!
حالا بیان با ما دعوا هم بکنن؟!به نظرم کارشون منطقی و تا حد زیادی زیرکانه س!
یعنی چی؟؟؟
یعنی هم از حرف و حدیث های باخت راحت می شن ، هم با ما جر و بحث نمی کنن...
وگرنه مگه همین آبیا نبودن که می گفتن پگاه شیر پاکتیه!!!ماسته!دوغه!بستنیه!و از این مزخرفات!!!
حالا که پگاه برده بایدم اینجوری حرف بزنن!
100% تایید میشه!نقل قول:
استقلالیها هم گیر دادن به گزارشگر:39::39:
پس از پيروزي در نخستين ديدار خانگي
ذوالفقارنسب: استقلال در نيمه دوم حرفي براي گفتن نداشت
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پگاه گيلان گفت: استقلال در نيمه دوم هيچ حرفي براي گفتن نداشت و تيم برتر ميدان بوديم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، بيژن ذوالفقار نسب پس از پيروزي يك بر صفر برابر استقلال در جمع خبرنگاران گفت:برخلاف اين كه شماري معتقدند در نيمه اول بازي خوب نبود، بايئ بگويم در اين نيمه دو تيم يكديگر را ارزيابي كرده و بازي خوبي ارائه كردند.
وي افزود:در نيمه دوم استقلال حرفي براي گفتن نداشت. بازيكنان ما بسيار برتر از حريف بازي كردند و به خوبي به دستورات تاكتيكي من عمل كردند.
سرمربي پگاه ادامه داد: كسب اين سه امتياز براي ما خيلي مهم بود. اين نخستين ديدار خانگي در اين فصل بود و از عملكرد بازيكنانم كاملا راضي هستم.
خیلی ممنون بردیا جان
پگاه 1 استقلال 0
باریکلا پگاه . ماشاالله به بچه های غیور گیلان . حال کردم حسابی.
نه اینتر نه میلان فقط پگاه گیـــــــــــــــلان