یکی از دلایل محبوبیت نومیا گوشی های ازرون وبا امکانات کمشه که فکر کنم 60تا 70درصد فروشش روی همین
دسته از گوشیاشه در صورتی که سامسونگ یا سونی اریکسون دیگه گوشی با lcd سیاه وسفید تولید نمیکنن!!
Printable View
یکی از دلایل محبوبیت نومیا گوشی های ازرون وبا امکانات کمشه که فکر کنم 60تا 70درصد فروشش روی همین
دسته از گوشیاشه در صورتی که سامسونگ یا سونی اریکسون دیگه گوشی با lcd سیاه وسفید تولید نمیکنن!!
بحث رو به حاشیه نکشین لطفا!!!!!!!
ضمنا ان 73 و ان 95 که جزو پر فروش ترین گوشی های دنیا هستن
جزو گوشی های ارزون نوکیا هستند که 60 70 فروش نوکیا رو اون هاست ؟
لطفا پست منطقی بدین
البته نوکیا در همه جهان محبوبه و این فقط منوط به ایران نمیشه..!نقل قول:
ولی از نظر من دلایل محبوبیت نوکیا در ایران...
1.هنوز اکثر مردم بر این باورند که نوکیا بهترین انتن دهی رو داره...
2.نوکیا در همه رنجهای قیمتی گوشیهای خوبی داره که این نکته برای برندهای دیگه صدق نمیکنه (مثلا سامسونگ و سونی اریکسون بیشتر گوشیهای پر فروششون مربوط به قیمت زیر 300 تومانه ولی در رنجهای بالاتر بی شک نوکیا اولین انتخابه...
3.گوشیهای نوکیا معمولا از همه نظر کامله و این برای یک ایرونی که در فرهنگش جا نیافتاده که برای گوش دادن به موزیک و عکسبرداری باید از وسایل اختصاصی استفاده کنه ایده آله...
4.یکی از نکاتی که گوشیهای نوکیا رو مورد توجه قرار میده رابط کاربری دوست داشتنی سیمبین گوشیهاش است که به شخصه دیدم اشخاصی که نمیدونند سیمبین چیه ولی چون با این سبک گوشی کار کردند اولین سوالشون موقع خرید (البته بعد دوربین و صدا..!) سیستم عامله...
5.و...
یک نکته رو هم نباید فراموش کنیم که مردم ما علاقه وافری به گوش کردن به موزیک از طریق اسپیکر گوشی دارند...
البته نه در همه جهان ! از جمله آمريكا !!
چه حاشیه ای ؟!نقل قول:
بحث رو به حاشیه نکشین لطفا!!!!!!!
ضمنا ان 73 و ان 95 که جزو پر فروش ترین گوشی های دنیا هستن
جزو گوشی های ارزون نوکیا هستند که 60 70 فروش نوکیا رو اون هاست ؟
لطفا پست منطقی بدین
من نگفتم ان 95یا 73 فروششون کمه ولی اگه یه کم حساب کتاب کنی متوجه میشی هر کسی که سیم کارت داره یکی از نوکیا های زید 100 هزاری دستش بوده البته توی قیمتهای خیلی بالا هم نوکیا اولین انتخابه چون توی اون رنج معمولا گوشی ها ویندوز موبایلن و دوربین درس درمونی ندارن ولی یه گوشی مثل ان95 8گیگ تقریبا تمام امکانات مورد نظر ما ایرانی ها رو داره(الالخصوص صدای بلند)
البته نوکیا در آمریک هم پرفروشه...(درسته با ورود Iphone از محبوبیت نوکیا کم شده ولی نوکیا اینقدر بزرگ هست که به این راحتی از بازار به این بزرگی کنار نکشه...)نقل قول:
1. موتورولا بیش از %27نقل قول:
2. سامسونگ بیش از %18
3. الجی بیش از %17
4. نوکیا بیش از %8
5. بلک بری بیش از %5 ( جایگاه اپل )
ذائقه آمریکایی ها با تمام دنیا فرق داره
برای مثال پر سرعت ترین خطوط اینترنتی دنیا (بی سیم و سیمی)
تو آمریکا با قیمت باور نکردنی وجود داره
چیزی که واسه ما تو رویاست !!
سلام...نقل قول:
لینک منبعش رو هم داری..؟
اینجا هم لینک منبع هستش هم توضیح دادم
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=228280