آی گفتی ... عجب ابهتی داشت برای خودش .... یه دستگاه فسقلی با دو تا دسته فسقلی تر رو خودش که فقط بالا و پائین میشدن :31:نقل قول:
از دکمه مکمه هم خبری نبود:20:
کل بازی هاش هم دو تا خط بود و یک نقطه ...:18:
Printable View
آی گفتی ... عجب ابهتی داشت برای خودش .... یه دستگاه فسقلی با دو تا دسته فسقلی تر رو خودش که فقط بالا و پائین میشدن :31:نقل قول:
از دکمه مکمه هم خبری نبود:20:
کل بازی هاش هم دو تا خط بود و یک نقطه ...:18:
فقط مي دونم روي آتاري 2600 بود ولي ديگه خاطرم نيست اول كدوم بازي رو كردم .. 17 يا 18 ساله پيش بود
داداش من هم Tv Game داشت ولي مامانم گذاشته بود انباري و من تا بعد از خريد آتاري از وجودش بي اطلاع بودم
ای گفتی اون خط ها و اون توپ.پسر بازی ها از کجا رسیدن به کجا..........فکر کن 15 سال دیگه چه خبره؟!!!!!!!!
من یادم اولین بازی که کردم یک بازی بود که دو تا قورباغه بودن که باید می پریدی مکس می خوردی فکر کنم مال اتاری بود
در ضمن بازی همواپیمای اتاری رو کامپیوتر من دارم
بازی های که هیچ وقت یادم نمی ره خیلی باحال بودن
بازی تانک توی میکرو
بازی نوشابه خور و شینوبی توی سگا
فیفا 98 توی ps1
بازی IGI توی pc که واقعا با اینکه این همه سال از ساختش گذشته هنوز هم ارزش بازی کردن رو داره
بازی mafia توی pc که در زمان خودش گرافیک عالی داشت در ضمن نسخه فارسشو من بازی که که خیلی با حال بود
بازی NFS most wanted توی pc که با این یکی زندگی کردم شاید تا حال این بازی رو من 30 بار تا اخرش رفته باشم
هواپیما-آتاری
همون که یه دکمه برای تیر زدن داشت بعد توی مسیر هم باید سوخت می گرفتی
البته خودم هیچ وقت آتاری نداشتم و اونموقع _شاید 14 سال پیش-روی کنسول پسر خاله ام بازی کردم که یکی دو بار بیشتر توفیق نشد اما اکثر شبها خوابشو می دیدم تا اینکه خودم یه میکرو خریدم.یادش بخیر...
واقعا یادش بخیر خوراکمون tvgame بود با داداشم ساعتها میشستیم اون بازی رو بازی میکردیمنقل قول:
ولی بعد از اون یک کنسول یکی از دوستای بابا از انگلیس آورده بود خیلی عجیب بود مشابهش را هیچوقت ندیدم 2تا دسته داشت که هر کدوم یه عالم دگمه داشت فقط هم 2تا بازی داشت یه ماشین سواری 2 نفره ویک فوتبال , انقدر دسته هاش دکمه داشت که بازی فوتبال با هر دکمه یک بازی کن حرکت میکرد چون سخت بود و ما کوچیک بودیم نتونستیم خوب بازی کنیم و بابا پس دادش بعد از او اتاری بود که خوراکمون نقطه خور, هواپیما, تانکو اصل کاری رانندگی چهار فصل بود بعدشم اسپکتروم128 داشتم بعد از اون کومودور64 وبعدشم تا حالا فقط pc
بچه ها من اولیت بازی که کردم قارچخور بود.
ولی اولین بازی که خودم توی خونه خودمون بازی کردم بازی KEEN بود که حدود 13،14 سال پیش روی pc بازی کردم. واقعا که بازی معرکه ای بود:46:
یادش بخیر خاطرات خوبی بود.
ببینم کسی تاحالا اینو بازی کرده؟؟
پینگ پنگ تو اتاری بود که بازی کردم
من اولین بازیم crysis بود :21::27::31:
اولین بازی من یه بازی اتاری که هواپیما بود
توی آتاری
هواپیما بود فکر کنم