ببین دوست عزیز منم اون کلمه ی اورزه رو از روی احساسم گفتم ولی جوونای ایرانی اگه پاش بیفته بازی ای می سازن که خارجیا کف کنن.
نمونه اش هم همون بازی لطف علی خان زنده که با چه امکانات محدودی بازی ایی تقریبا قابل قبول ساخته بودن شاید 20 نفر هم سر اون بازی کار نکردن!!!!!!
مهم ترین مساله وجود نداشتم قانون کپی رایته.
اگه طرف بدونه بعد صرف این همه پول و سرمایه زحمت آخرش یه پاپاسی گیرش نمیاد معلومه نه سرمایه گزار پیدا میشه و نه کسی که بشینه پای اینجور چیزا زحمت بکشه.بعدشم چهار تا مغازه میان با 1500 تومن رایتش میکنن میدن دست ملت.حالا درسته ما داریم از این چیزا سود میبریم ولی اگه خودتو جای یکی از شرکت های بازی سازی بزاری اصلا اجازه نمیدی همچین اتفاقی بیفته چون میدونی چقدر پای این بازی ها زحمت کشیدی و چه قدر پول و سرمایه پاش ریختی.
اگه شرکت های خارجی میخواستن بازی هاشونو فقط برای ایران بفرستن همشون سره ماه نکشیده ور شکست میشدن.تازه خوب حتما میگید خارجیا اینترنت پر سرعت دارن دانلود میکنن.
اگه اینطوری بود بازم همه شرکتا ور شکست میشدن اما می دونید چی باعث شده که خارجی ها بازی های اورجینال رو میخرن؟؟؟؟
به خاطر اینکه این کارو دزدی میدونن!!!!!!!!!!!!
به خاطر همین پول میدن و اصلشو می خرن و کمتر کسی پیدا میشه که وایسه از اینترنت دانلود کنه.
متاسفانه و بد بختانه اینه که دولت از بازی و اینجور چیزا حمایت نمیکنه.
من نمیدونم این وزارت ارشاد به جای اینکه بره بازی ممنوع کنه بیاد از چهار تا جوون حمایت کنه چهار تا بازی بسازن و فرهنگ مورد نظر خودشونو با بازی پیش ببرن و روی جوون ها تاثیر بزارن.
همونطوری که به قول خودشون تو call of duty 4 به ایران توهین شده شما هم بیاید یه بازی در حد و اندازه ی خودشون بسازید و به اونها توهین کنید.تازه اینجور بازی ها بیشتر رو جوون ها میتونه تاثیر بزاره تا بازی ایی که از خارج وارد ایران میشه.
مثلا مثل همون بازی هایی که تو بالا گفتم ( آزادی قدس ) یا ( به سوی کربلا )
ولی متاسفانه اینطور نیست!!!!!!!
و سلام.