من خودم دلم می خواد لس آنجلس ببره .... فکر کنم توی اتیپل سنتر کوبی برایانت روی پائول پیرس رو کم کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من خودم دلم می خواد لس آنجلس ببره .... فکر کنم توی اتیپل سنتر کوبی برایانت روی پائول پیرس رو کم کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بوستون امسال واقعا قویه و مطمئن باش که لیکرز و میبره
عشق به لیکرز از بچگی تو خونم بوده شک نکنید که قهرمانه
نچ.... بوستون همش روی کوین گارنت و پائول پیرس هستش..... توی لس آنجلس انتقام می گیریم اون شب کوبی خیلی روی دور نبوده و معمولا بعد از چندتا بازی روی دور میفتهنقل قول:
اااااااااااااااا
چرا لیکرز این جوری شده .... بازی دوم رو هم باخت .... امیدوارم توی لس آنجلس جبران کنه
لیکرز جوری نشده بوستون امسال خیلی قویهنقل قول:
شک نکنید که امسال بوستون قهرمانه
بوستون قویه ولی لیکرز امسال با وجود این که از لحاظ بازیکن از بوستون کم تره خیلی خوب بازی می کرد ...سن انتونیو رو هم شکست داده بود ولی بوستون با زور از کلیولند برد .... ولی مشکل نیست توی استیپلز سنتر جبران می کنیم.نقل قول:
ولی کلیولند هم امسال خوب بازی میکرد و جیمز برای کلیولند عالی بازی کردنقل قول:
ولی بازم نظر من بوستونه:31::31:
به عشق لیکرز زدم لیکرز:40:
ولی فکر کنم بوستون اول بشه
نقل قول:نقل قول:
خودمم توی NBA LIVE 08 که بازی می کنم نمی تونم بوستون رو بزنم ... اونم به خاطر این که جلوی پیرس رو نمی تونم بگیرم ..... امیدوارم توی این فاصله ی چند هزار کیلومتری ماساچوست تا کالیفرنیا این پیرس یه مرزی بگیره و نتونه بازی کنه:31: ..... نامرد مثلا خودش توی لس آنجلس به دنیا اومده ..... ولی بازم در ناامیدی بسی امید است و لیکرز قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه (بقیشم خودتون بخونید) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]