سلام
من این dreamscens رو دانلود کردم (با windows update)
حالا کجا رفته؟
Printable View
سلام
من این dreamscens رو دانلود کردم (با windows update)
حالا کجا رفته؟
رو صفحه راست کلیک کن ببین میبینیش؟؟:21:نقل قول:
یک سئوال اگر SoftwareDistribution و داخل گزینه Download بعد از اینکه اینستال شد Delete کنیم اتفاقی که نمی افته ؟؟؟
چون حجمش شده 1.40 گیگ
و برای من خیلی مهمه اگه بشه پاک کردش؟؟؟؟؟؟؟؟
----------------------------------------------------------------
من پاک کردم اتفاقی نیوفتاد!!!!! فقط وقتی دوباره زدم سرچ آپدیت یک ارور داد که یک فایل 9 مگابایتی رو باید دانلود کنه تا بتونه دوباره سرچ کنه و وقتی دانلود کرد مشکلی نبود و ازم دیگه نخواست فایل هایی رو که دانلود کردم رو دوباره دانلود کنم
ولی اگه به نظر دوستان متخصص اشتباه پاک کردن فایل های داخل فولدر دانلود بگن!!!!!
ببینم اگه قرار باشه با هر آپدیت ویندوز اینقدر به حجمه ویندوز اضافه بشه ؟؟؟؟؟ بعد از یکسال حجم ویندوز چند میشه ؟؟؟
چون وقتی می خواستم دانلود کنم حجم ویندوز بدون سرویس پک 1 کمتر از این ویندوزی که من دانلود کردم (تا جولای 2008 بود )
یا من اشتباه می کنم و بعد یک مدتی خود ویندوز پاک می کنه ؟؟؟ فایل های setup دانلود شده ؟؟؟
سلام.من sp1 رو از مایکروسافت با حجم 544MB گرفتم ولی موقع نصب وقتی تا اخر میره میگه :an internal error accured
error code:0x80070002
کسی میتونه راهنماییم کنه؟
اقا موقع اپدیت کردن ویستام این ارور رو میده کسی میتونه کمکم کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم این مشکل رو داشتم و علتش این بود که isp که ازش اینترنت میگیرم ماکروسافت رو مسدود کرده بود، بخاطر اینکه خیلی ها که اکس پی دارند ویندوزشون deactive شده بود
از freegate استفاده کن:
فقط بازش کن و minimize کنش!!بعد برو و check update رو بزن اگه کار نکرد مشکل از جتی دیگه هستکد:http://www.4shared.com/file/60794349/17148d95/fg672p.html
:11:
من از پارسال ویستا را از شرکت emperor یا senobar نصب کردم که روی پک آن نوشته بود با یک کلیک اکتیو می شود و تا 100 سال دیگر از کار نمی افتد و همیشه آپدیت می شود!!!
و من هم همیشه ویندوز را آپدیت می کردم تا اینکه...
بعد از شش ماه ویندوز مدام پیام می داد که به اینترنت وصل شو ، و ناگهان یک روز که کامپوتر را روشن کردم یک صفحه سیاه آمد و نوشته بود که ویندوز شما اصل نیست و از این حرف هایی که همه کرکر ها می دونن . من چند تا کمک هم از بچه های p30world گرفتم و خیلی خوب بود ... راستی این ماجراها در زمان آمدن sp1 ویستا اتفاق افتاد و من یک sp1 گرفتم که اکتیو نشد و ویستا را رها کردم و تا یک ماه پیش با xp کار می کردم که lord2008 را دیدم و sp1 را از روی آن نصب کردم و خودش اکتیو شده است !!!
حالا اصل ماجرا!!!
من دیروز Windows live one care را نصب کردم و بعد از نصب دیدم که automatic update فعال شده !!! وقتی هم که غیر فعالش کردم ، one care پیام اخطار داد که ویندوز درخطر است و من اتوماتیک آپدیت را فعال کردم .
حالا می خواهم از شما بپرسم که اتوماتیک آپدیت را روشن بگذارم یا نه؟ (چون یک بار در p30world دیدم که نوشته بود یکی از آپدیت ها را نصب نکنید و من حالا شماره آنرا یادم رفته!!)
راستش من فکر می کنم one care یک چیزی هست که ما را مجبور می کند از تمام خواسته های ماکروسافت پیروی کنیم.
ببخشید که سرتون را درد آوردم.
من که همیشه اپدیت اتوماتیک رو غیرفعال می کنم.اکثر اپدیت ها Patch های
امنیتی هستن که با یه اینترنت سکیوریتی خوبی که انتخاب کردم هیچ مشکلی تا حالا
برام پیش نیومده.