سلام
واسه مهدي خيلي باحال شده
Printable View
سلام
واسه مهدي خيلي باحال شده
سلام
اينم ماله آقا مهدي
اينو من يه ربع پيش درست كردم
راستي لوگوهاي خودم هم باحال شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي زحمت پيدا كردن عكسه كرم و ورداشتن water mark رو آقا مهدي (marge_moosh) كشيدن
مرسي از ايشون
Elfin الهي به حق 5 تن كورشي - ببين با بچه مردوم چيكار ميكنه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی آواتار من هم یه مانوری بدید
اي ول امين كارت رديفه .... اينم واسه تو ......
توجه: خانمهاي محترم عنايت بفرمايند ورود به اين تايپيك فقط با حجاب كامل اسلامي ( مثل عكس بالا ) مجاز است ... قبلا از همكاري شما كمال تشكر را داريم....
سلام
اين 2 تا عكسي كه elfin جان و امين عزيز درست كرده اند، خيلي باحال شده. مخصوصا اين كه امين درست كرده. كلي حال كردم.
باور كنيد آدم وسوسه مي شه كه به جاي لوگوي اصلي، از اين لوگوها استفاده كنه.
با سلام ..
ببينم با من چه ميكنيد ! :)
برادر زيتانيكس هيچ قصد جسارت ندارم اما وسوسه ولم نكرد :blush: خودت اصرار كردي!!!
بي برو برگرد منو مي ندازن بيرون!!!
بچه ها منم بازی...
حيف كه يه خرده مشكل اخلاقي داره!!!! :happy: وگرنه فكر كنم به عنوان بهترين كار بشه انتخابش كرد! خداييش آخرشه!نقل قول:
نوشته شده توسط pishy