نظر سنجی سایت پرسپولیس تا الان
به نظر شما تیم فوتبال پرسپولیس در دیدار با استقلال چه نتیجه ای کسب خواهد کرد؟
تعداد كل آراء : 1219
1 - برد 70%
2 - مساوی 12%
3 - باخت 16%
4 - نتیجه دور رفت تکرار می شود 2%
Printable View
نظر سنجی سایت پرسپولیس تا الان
به نظر شما تیم فوتبال پرسپولیس در دیدار با استقلال چه نتیجه ای کسب خواهد کرد؟
تعداد كل آراء : 1219
1 - برد 70%
2 - مساوی 12%
3 - باخت 16%
4 - نتیجه دور رفت تکرار می شود 2%
توی سایت استقلال را هم گشتم چیزی درباره نظر سنجی پیدا نکردم
احتمالا آنها هم این نظر سنجی را قبول دارن
افشين قطبي: با شكست دادن استقلال دل هواداران را شاد ميكنيم
تهران IranSport.Net - سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بازيكنان ايراني بعضي وقتها با خوردن يا زدن يك گل به بازي احساسي روي ميآورند و تمركز خود را از دست ميدهند به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس ، افشين قطبي در كنفرانس مطبوعاتي پس از بازي با ذوب آهن اصفهان افزود: دلم نميخواهد بگويم كه نبود دو- سه بازيكن تيم ما را دچار مشكل كرد اما اين مسئله بيتاثير نبود. وي گفت: ضمن اينكه هميشه تيمهايي كه بيشترين بازيكنان را در تركيب تيم ملي دارند ادامه بازيها برايشان سخت تر خواهد بود. با اين وجود اين پيروزي را به تيم ذوب آهن تبريك ميگويم.
وي افزود: ما گل اول را بر اساس اشتباه مدافعان خورديم و گل دوم را هم به دليل اصرار يكي از مدافعانمان براي بازي يك در برابر ۱۱دريافت كرديم.
اين گل مثل چاقويي در قلب تيم ما بود.
قطبي در خصوص علت استفاده نكردن از محسن خليلي و شيث رضايي در تركيب ثابت تيم گفت: در اين بازي تاكتيك جديدي را اجرا كرديم كه در آن بهادر عبدي پشت مهاجمان بازي ميكرد و ترجيح داديم بازي را با فراز فاطمي و ماته شروع كنيم و از محسن خليلي هم در موقعيت مناسب بهره ببريم. خليلي يك موقعيت را هم براي خودش ساخت ولي متاسفانه به ثمر نرسيد.
سرمربي پرسپوليس درباره شيث رضايي و حضور وي در نيمه دوم نيز گفت: بين استفاده از شيث رضايي و حسين كعبي مردد بوديم و در نهايت تصميم گرفتيم با توجه به تجربه حضور حسين كعبي در دفاع راست تيم ملي از او استفاده كنيم.
بعد از حضور شيث هم تاكتيك ما ۴ - ۴ - ۲شد و حسين كعبي نيز يك خط جلوتر رفت تا بتوانيم توان هجومي بيشتري داشته باشيم، با اين وجود قدر موقعيت ها را ندانستيم.
قطبي در پاسخ به اين سوال كه آيا اين باخت ميتواند در روحيه پرسپوليس براي بازي با استقلال تاثير داشته باشد، تاكيد كرد؟ حتما هر باختي تاثير خود را دارد اما هواداران پرسپوليس هميشه به من ميگويند در مابقي بازيها هر نتيجهاي ميخواهي بگير، ولي بازي با استقلال را ببر. ما با شكست دادن استقلال دل هواداران را شاد ميكنيم و اين شكست و روند اخير را به فراموشي ميسپاريم. اين باخت براي ما آخر دنيا نيست و پرسپوليس هنوز هم با تنها چهار باخت در ۲۵هفته، شرايط افتخارآميزي دارد. ما ۶امتياز را خارج از جريان عادي بازيها از دست داديم و فقط چهار بار هم باختهايم اما هنوز هم مدعي هستيم.
قطبي در برابر سوال خبرنگاري كه درباره وضعيت تيم ملي پرسيد، گفت: اين حرفهاي نيست كه من هم اكنون درباره تيم ملي حرف بزنم. تمام تمركز من درباره پرسپوليس و بازي با استقلال است. تنها چيزي كه ميتوانم درباره تيم ملي بگويم اين است كه علي دايي حمايت همه ما را لازم دارد و تساوي در برابر كويت ما را از شرايط صعود دور نكرده است. بايد به دايي فرصت داد و با همه توان از او و تيم ملي كشور حمايت كرد.
استقلال 2 پرسپولیس صفر
گل ها : مجیدی دقیقه 34
برهانی دقیقه 68
1-0 به امید خدا به نفع استقلال >>>
جباری : دقیقه 72
سپاهان میبره
2.1 به نفع استقلال
گلها
پرسپولیس
نیکبخت یا خلیلی
استقلال
برهانی