علی جان این همه فروشنده و عکس هایی که گذاشتن ! یه ذره بگردی ، خودت همه چی میاد دستت !نقل قول:
Printable View
علی جان این همه فروشنده و عکس هایی که گذاشتن ! یه ذره بگردی ، خودت همه چی میاد دستت !نقل قول:
دوستان عزیز . بجنبین الان 3 جا که 580 - 580 - 600 میدادن (البته مزایده ،) الان کردن 700 - 700 - 750 !!!!
نقل قول:
دوست من شما انگلیس رو متر کردی که میگی وجود خارجی نداره ؟!؟!؟!
همچنین گفت که اول ( به دلایلی که باید از کارخانه ی نوکیا بپرسی ) به چلسی پخش کرده نوکیا ، بعد هم رسما در دنیا ( به تعداد محدود ) پخش شده .
همین طور که دوستمونم تایید کرد ، چلسی اسم یه بندره . نه فقط یک تیم !نقل قول:
نقل قول:
شاید بندر چلسی پخش کننده ش بوده !!
با این حساب باید تو دبی امده باشه...
یک پرسوجو باید بکنم...
این هم یک منبع که این گوشی دلیلی نداره که حتما از فنلاند پخش شه :نقل قول:
چون دوستان عزیزمان می دونم حوصله نمی کنن برن این جارو ببینن ، من اون قسمت که به پخش n98 در بارسلونا رو براتون می زارم!!!کد:http://royalmob.com/index.php?newsid=145
( مثل اینکه هر چی شهره که تیم فوتبال داره و مردم بیشتر اسم تیمشو می شناسن ، برای تبلیغ بیشتر اون گوشی ، گوشی رو اول در اونجا پخش می کنن )
"
نوکیا N78 در سایه بزرگان
این گوشی بر خلاف اگثر گوشی ها مانند N96 و برند سونی اریکسون بی سرو صدا آمد و معرفی شده که تا قبل از آن نه صحبتی از آن بود و نه شایعهایی تمامی اخبار و اطلاعات مربوط به گوشی N96 بود اما سرانجام نوکیا یک گوشی دیگر از خانواده هوشمند خود رامعرفی کرد و توان خود را به رخ حریفان کشید .
این بار هم تمام این اتفاقات در شهر بارسلونا اتفاق افتاد در کنگره جهانی سال 2008 .
این گوشی از لحاظ امکانات به گوشی N96 برادر بزرگتر خود نمی رسد اما دلیل هم نمی شود که امکانات بسیار زیاد آن را نادیده بگیریم و یک نکته ای را باید قبول کنیم که کمپانی نوکیا گوشی های هوشمند خود را بر پایه تکنولوژی روز و امکانات کامل پایه ریزی کرده است و از این رو نمی توان عیب چندانی از این سری گوشی ها گرفت.
در ادامه به مشخصات بیشتر این گوشی می پردازیم:
... "
آره بابا کجای کاری !نقل قول:
volek monom mikham!!!!منم میخوامممممممممممممممم!!!!!!
دوستان من چک کردم . پدر یارو رو هم درآوردم اینقدر سیریشش شدم ، IMEI گوشی رو گرفتم ،
زده بود n95 8GB !!
بهش گفتم که اینجوریه ، خودش تعجب کرده بود ! ولی گفت که الان این که دارم باهاش حرف می زنم ، n96 هست .
من خودم فکر می کنم مثل اینکه نوکیا اونو فعلا با سریال N95 8GB معرفیش کرده !!!
معلوم هم نیست چقدر میده ! اول گفت 440 ! بعد گفت 500 ! بعد گفت که این دو تا قیمت n95 و n95 8bg هست !!!! الان که می گه 600 . این با عقل جور ( با کلی تعجب ) جور در میاد !! ولی دیگه نه 440 تومن !!!!
من فکر کنم کلاهبردار باشه و ولی شماره ثبت شرکت داره و فلان و بیسار !!
کسی هست بدونه شماره ثبت شرکت رو از کجا می تونن دنبالشو بگیرن ببینیم اینا گی هستن اصلا !!!
ولی با همه ی این حرف ها !!!!!!!!!!
من مـــــــــــــــــــــی خوام بـــــــــــــــــــگیریم :19::34:
ولی خوشبختانه نگرفتم .