نه به خدا. چرا باید راضی باشیم. تحمیل میشه بهمون. بیشتر از این نمیگم .:37:نقل قول:
فقط حواستون باشه که مودمهای آسیاتک اصلا با صبانت سازگار نیستن.این تجربه شخصیه منه.نقل قول:
Printable View
نه به خدا. چرا باید راضی باشیم. تحمیل میشه بهمون. بیشتر از این نمیگم .:37:نقل قول:
فقط حواستون باشه که مودمهای آسیاتک اصلا با صبانت سازگار نیستن.این تجربه شخصیه منه.نقل قول:
اگه قرار باشه برای سرویس مسخره ی 10 تومنی هم محدودیت بزارن 100% صبانت بهتره دوستای زیادی دارم که با 128kb صبانت کار میکنن خیلی هم راضیننقل قول:
به نظرم این کمترین کاریه که میشه در قبال این جور شرکت ها کرد . من که حاضرم دایال آپ بمونم ولی دیگه از این شرکت سرویس نگیرم .نقل قول:
ببینم منظورتون از اینکه این افزایش قیمت برای کسانیه که تازه می خواهند از آسیاتک سرویس بگیرند چیه؟
یعنی ائنایی که تازه درخواست دادهاند یا اوایی که هنوز موعد تمدیدشون نرسیده؟
سلام عزیزمنقل قول:
برای کسانی هم که تازه عضو آسیاتک نشدن فقط یک ماه قیمت قبلی بهش میدن
ممنون:11:
یعنی من الان که 19 همین ماه باید تمدید کنم با این قیمت های جدید باید بدم یا یک ماه با همون قیمت قبلی می تونم شارژ کنم؟
نقل قول:با بخش فروش تماس گرفتم و پرسیدم که شارژ اکانت من 19 تیر تموم میشه ، یک ماهه دیگه با همین وضعیت تمدید میکنید یا باید از سرویسهای جدید استفاده کنم؟ جوابشون این بود که این ماه هم با تعرفه های قبلی شارژ میکنیم.نقل قول:
آرهنقل قول:
منم همین را گفتم
فقط 1 ماه فرجه میدن که مثل ماه قبل شارژ کنی
الان که هر روز داره مشتریاشون کم میشه
احتمالا به زودی مجبور میشن به قیمت قبلی بدن
ممنون:11:
مممنون از همتوننقل قول:
متوجه عرض شما شدم فقط جهت مطمئن تر شدن پرسیدم
امیدوارم که برگردند به وضع سابق آقا!تقصیر خودمون شد وقتی وزیر اومد گفت اینترنت دایال آپ برای ما بسه ما نباید اعتراض می کردیم مخصوصا اون روزنامه همشهری ، میبینین که 1 هفته نگذشت که اینترنت 50% رفت روش...:20:
من 4 مرداد شارژم تموم میشه .می خوام بدونم به کی زودتر نوبت می رسه تا سرویس جدید 512 رو امتحان کنه بگه بیبینیم چه طوریه.