پست تکراری.
Printable View
پست تکراری.
من چی گفتم؟:گفتم سونی سره کنسول پی اس 3 ضرر میده نه لوازم خانگی.گفتم لوازمی مثل دوربین و تلویزیون جای خود داره یعنی چی ؟:یعنی منکرش نیستیم.ولی پی اس 3 ضرر می ده.موفق باشی.
ببین سونی هم مثل بقیه شرکت ها مثل مایکروسافت به چندین بخش تقسیم میشه که SCE قسمت مربوط به بازی هاشه منم منظورم همین قسمته حالا بی خیال الان یه جا خوندم که مایکروسافت دیسک بلوری رو بطور کامل تکذیب کرده......نقل قول:
اولا - مايكروسافت اگرم بخواد يه زماني همچين كاري كنه يه درايو بلو ري اكسترنال ميده ( لوازم جانبي ) .
دوما - چرا اينكارو بكنه . مگه بازياش بده ؟ مگه تو گرافيك و اجرا كم مياره ؟ غير از اينه كه بازيهاي مشترك 360 و پي اس 3 زياد شده و حتي مايكروسافت با دي وي دي بهتر از پي اس 3 با بلو ري عمل كرده . من نميدونم مثلا بازي پرنس يا وانتد كه تو هر دو كنسول هست چرا نسخه پي اس 3 با وجود بلو ري بودن (50گيگ) جلوي نسخه 360 كم مياره (گرافيك) ؟
سوما - چهارما و ...
سلام....دوستان.. اینقدر نگین 9 گیگه فقط... ما که نمیدونیم..... ماکروسافت از نظر نرم افزاری فوق العادست... من خودم یه سی دی دیدم 4 گیگ فایل روش بود!!! سی دیااااا!!! نه دی وی دی.!
با یه نرم افزار فوق العاده گرون میشد این کارو کرد که بعدا dvd اومد و این نرم افزار از بین رفت کاراییش...
مطمئن باشین 9 گیگ ظاهر قضیه هستش... ماکروسافت واسه خودش غولیه! کم نمیاره... سونی ممکنه 20 گیگ بازیو بدون هیچ فشرده سازی ول کنه توی بلوری... اما ماکروسافت با فشرده سازی همین کارو کنه... جالبیش اینه که سرعت لود ایکس باکس سریع تر از ps3 توی بازی های مشترکه
بهتره اين تاپيك قفل بشه چون به نظرم به نتيجه رسيديم... از دوستان هم كمال تشكر بابت نظرات.
نتیجه نهایی طبق تحقیقاتم:
Blue-Ray برای ایکس باکس 360 یک شایعه ای بیش نیست و امکان اتفاق افتادنش مثل اتفاق افتادن سونامی تو عربستانه!
و اما در مورد بحث کیفیت ایکس باکس 360 در مقایسه با PS3 با داشتن بلو ری:
طبق آزمایش Gamespot و چندین هفته نامه معتبر بازی در دنیا ایکس باکس 360 با وجود نداشتن قابلیت بلو ری از PS3 جلوتر بوده (گرافیک و پردازش)
و اما دوستان برای نظر دهی کامل خواهشا دوستانی جواب بدن که تقریبا با همه ی کنسول ها کار کرده باشن!بنده هم ps3 و هم ps2 و هم xbox360 داشتم و در حال حاضر فقط از ایکس باکس 360 و pc استفاده می کنم و به نظرم xbox 360 با کابل HDMI و بدون Blue-Ray شایع شده هنوز که هنوزه سره...
یا حق
سپهر