واسه من 4 تا dvd هستش
يعني ايرانيا دست كاريش كردن ؟:18:
Printable View
واسه من 4 تا dvd هستش
يعني ايرانيا دست كاريش كردن ؟:18:
عزیزم ببین :
بستگی داره ! چون بعضیا واسه اینکه خودشون سود بیشتری کنند فایل را جدا جدا میکنند و توی Dvd های بیشتری جا میدن .
مثلا شما برو همون 4dvd رو بگیر حجم فایل های توی Dvd رو بزار روی هم ببین چقدر میشه حجمش !
به جان خودم از 12 گیگ بالاتر نمیزنه !
Oracle جان ، روش اين كار رو برات از طريق PM فرستادم.:46: فقط به كسي نگو كه بعد تموم ميشه!:27:
نقل قول:
ok درسته 12 gb ميشه
من تو 2 سایت معتبر فروش گیم دیده بودم که 4 دی وی دی هست فکر کردم که اصلش 4 دی وی دیه اومدم اینجا گفتم . بعدا کمی گشتم دیدم 3 دی وی دیش هم هست . حالا دو حالت وجود داره یا بعضی شرکت ها حجمشو کم کردن یا ... شده 3 DVD ( من خودم Grand Theft Auto : San Andreas رو به صورت کامل تو یه سی دی ( نه دی وی دی ) خریده بودم . ) یا همون طور که اراکل گفت برای سود بیشتر کردنش 4 دی وی دی .نقل قول:
عزیزم خوب شما برو بخر !
من خودم نسخه ی 3 DVD رو سفارش دادم ( خدا زده تو سر فروشگاه اینجا ! )
اگه هم میخوای یه عکس از سایت Modern واستون بگیرم که نشون بده 3 DVD هست .
نقل قول:
البته من يه روشي پيدا كردم كه مفتي گيرم بياد!
تبلیغات ممنوعه !
sam fisher 08
gta که تک سیدی بود صدا نداشت.فک کنم 3 گیگ فایل صوتیش بود gta که حذف کرده بودن.نقل قول:
نه این بازی مثکه 3 دی وی دیه
عزیزان چرا نمیخواهید قبول کنید ؟
این بار هزارم !
کل حجم فایل های نصب بازی 12 گیگ هست .
حالا فرقی نمیکنه که یا توی 4dvd باشه یا 3dvd .
هر Dvd تقریبا 4700 مگابایت میگیره .
3 تا Dvd حجمش میشه انقدر > 141000 مگابایت . یعنی 14 گیگ .
پس 12 گیگ توی 14 گیگ جا میشه !
پس خواهشا این بحث چند Dvd بودن رو تموم کنید .
تبليغات چيه؟ مگه من گفتم چي كار ميكنم؟ اي بابا....:13::13::2:نقل قول:
تو نقد ها چیزهایی خوندم که باعث شده هنوزم این بازو رو نخرم مثلا هوش مصنوعی کم بازی یا نبودن نقشه و HUD . کسایی که بازی رو کردن بگن که آیا اینها در جذابیت بازی اثر میذاره یا نه ؟؟ یعنی بخرم یا نخرم ؟!!؟
سام فیشر جان با من بود نه با شما . من تو پست های قبلی هم اسم این شرکتو اورده بودم نمی دونم چرا اونجا گیر ندادی !! آخه این که نشد تبلیغات !! فقط اسم یه شرکت بود که می تونستید توراک مجانی بگیرید !!نقل قول:
تبليغات چيه؟ مگه من گفتم چي كار ميكنم؟ اي بابا.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم من بازی به دستم رسید ولی متاسفانه Dvd1 مشکل داشت !
من 3 روز دیگه بازی رو نصب میکنم . یعنی تا الآن هیچکس نخریده ؟!