-
دوستان سلام ، خوب با توجه كه گروه داره كم كم شكل ميگيره پس ميخوام كه كساني كه واقعا پايه هستن ، بگن و يك چيز مهمتر اول بايد ببينيم چه زباني توانايي نوشت سيستم عامل رو داره بعد منابعش رو گير بياريم يكي دوسال بخونيم و تمرين كنيم بعد بشينيم سيستم عامل بسازيم
و مطمئن باشيد سيستم عامل جذابي نيست اما همان طور كه در روز اول تاسيس تاپيك گفتم شايد ما نتونيم اتش باشيم اما حداقل يك جرقه كه هستيم و در ضمن يك جنگل فقط با يك جرقه آتش ميگيرد
از اين پست به بعد يا منبع معرفي كنيد يا بگيد چه زبان برنامه نويسي ميشه سيستم عامل نوشت يا بگيد كيخواين تو تيم باشيد يا نه
هر وقت گروه جور شد من يكجا رو آماده كردم كه كاملا خصوصيه بريم اونجا
-
من هستم تا آخرش
{Mojtaba Design
-
به، سلام.
نبودی کشتم خودمو تا به بعضیا بگم ما نمیخوایم کل ویندوز سون(7) رو بزنیم! و بیل گیتس رو با پروژمون ورشکست کنیم.
خیلی با اندیشت حال کرد و خوشم اومد. تا آخرش باهاتم. آره گروه هم شکل بگیره اصلا میتونیم یه تاپیک بزنیم تا همه ببینن چیکار میکنیم، مدیر و همکار هم همکاری کنن و اسپم های دیگران رو پاک کنن.
باید مینیکس رو پیدا کنیم(کدش و کتابشو)، اولین گا بعد زبان اینه. درضمن کسانی که عضو میشن دیگه باید زبان رو بلد باشن، وقت نداریم برای یاد گیری، هرکی یاد گرفت و چیزی شد با توجه به شرایط میتونه عضو شه.
من که C رو که برا سیستم عامل نوشتن هست رو بلدم، اسمبلی هم دارم یاد میگیرم(هواشو دارم تو پروژه)
من کمی منبع دارم(کم) ولی یکی بود دو صفحه پیش فکر کنم میگفت همه چی داره فقط گروه میخواد! خب اونو باید پیدا کنیم دوباره.
یه Pdf هم دارم زیاد نیست حجمش(ندیدمش ولی)
میونیم یه ماه دیگه اطلاعاتمون رو در سطحی برسونیم تا بفهمیم برای بوت شدن و ... چیکار کنیم.
-
راستی،
بیخیال ویندوز، چرا irwin؟ یه چیز جدید، باز هم میگم قرار نیست ویندوز بنویسیم قراره سیستم عامل بسازیم.
-
دوستانی که میخوان و هستند برای دعوتنامه برای عضویت در گروه Pm بدن
-
منم که گفتم هستم و منبع هم به اندازه کافی دارم این دعوت نامه رو لطف کنید ____
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
فکر کنم بهت دادم! ندادم؟ منابع خیلی مهمه ممنون.
راستی اسم گروه اجتماعی رو عوض کردم. تو گروه زده برای تو دعوت نامه فرستادم! باشه دوباره میفرستم.(به اون چند تایی که تو این سه صفحه اعلام آمادگی کردن فرستادم)
-
پروژه Open source هست یا نه؟
-
-
اگه شاهکار کنیم و چیزی ساخته بشه که بشه بهش گفت سیستم عامل باید اوپسن سورس باشه(وگرنه پیشرفت = 0)
کلا اوپن سورس خوبه ...