سلام زندگی جاننقل قول:
خواهش می کنم . چه جالب با هم همشهری هستیم . پس اشکالی نداره .
من کوچیک هم شهری هام هم هستم .
موفق باشی .
Printable View
سلام زندگی جاننقل قول:
خواهش می کنم . چه جالب با هم همشهری هستیم . پس اشکالی نداره .
من کوچیک هم شهری هام هم هستم .
موفق باشی .
سلام
مهدي جان ، فلش مموري من كه آلوده شده بود ، راه تورو امتحان كردم به حالت معمولي برگشت
ولي امروز باز ديدم همون جوري شده ! مشكل از كجاست
سلام سامان جاننقل قول:
خوبی دوست خوبم .
شما بعد از اینکه ویروس را از فلش مموری پاک کردین اونا به سیستم دیگه ای زدین یه نه ؟
اگه به سیستم دیگه ای زدید احتمالا از اون سیستم وارد شده .
اصلا ویروس autoran از خود فلش مموری ایجاد می شه . یعنی اتوران شدن درایو های کامیپوتر به خاطر همین فلش مموری هستش . پس ایجاد شدن اتوران توی فلش مموری نباید زیاد تعجب انگیز باشه . هر موقع اومد شما از همین طریق پاکش کن .
اما اگه شما همه ویروسهایی که مربوط به اتوران هستش را که توی اموزش گذاشتم را از داخل فلش مموری پاک کنید دیگه نمی یاد . نگاه کنید ببینید به جز فایل autoran فایل مشکوک دیگه ای داخل فلش مموری هست یا نه . اگه هست پاکش کن .
موفق باشی .:11:
آقای mahdi7610 خیلی خیلی ممنون.
من ویروس copy.exe رو با اون برنامه ای که گذاشتین گرفتم.حتی کسپر اسکای هم نتونست بگیرتش.:41:
4-5 ماه بود که اعصابمو خورد کرده بود.نمیدونستم تو کدوم بخش مشکلمو بگم.
هم مشکله منو حل کردین هم مشکله دوستمو.
واقعا از شما ممنونم دوست عزیز.:11::10::11:
سلام hpk34 جاننقل قول:
خوشحالم این تایپک تونست مشکل شما را حل کنه .
موفق باشید .:11:
نقل قول:
سلام مهدي جان
من طبق آموزش مشكلم حل شد ! فلش مموري رو هم به سيستم ديگه اي وصل نكرم
بعدش امروز بازم ديدم كه مثل قبلا شده . بعدش فالي مشكوكي هم نديدم توش ، فرمت هم كردم
بازم الان از بين بردمش . فعلا كه به حالت قبل بر نگشته .تا بعد ببينم چي ميشه :10::20:
mahdi7610 خدا ان شالله حفظت کنه
سیستم من هم به این درد دچار شده و من دومین راهی که ذکر شده رو امتحان کردم ولی خیچ اتفاقی نیوفتاد
خواهش می کنم دوست خوبم .نقل قول:
mahdi7610 خدا ان شالله حفظت کنه
موفق باشی
سلام Nina.S.D جاننقل قول:
می شه بگی مشکل سیستمت چی ؟
یکم واضح تر بگو تا راهنماییت کنم .
اگه منظورت ویروس autoran.inf هستش بهترین روش همون روش اولی هست که گفتم . بدون شک اگه همون طوری که گفتم عمل کنی حتما از بین می ره .
موفق باشی .
اقا مهدي كارتون عاليه.
مشكل من كه حل شد