دوستان
میشه روش نصب برنامه روی گوشی N95 رو توضیح بدید؟
Printable View
دوستان
میشه روش نصب برنامه روی گوشی N95 رو توضیح بدید؟
نقل قول:
شما به چند روش میتونید این کارو انجام بدین ..
1-اول گوشی رو به وسیله کابل USB به کامپیوتر متصل کنید.
2-مموری کارت رو به کامپیوتروصل کنید و و فایل برنامه رو روی مموری کارت بریزید و سپس از توی خود گوشی نصبش کنید.
- از Nokia Pc Suite استفاده کنید و به قسمت Install Applications بروید و از اونجا برنامه مورد نظرتون رو انتخاب کنید و روس دبل کلیک کنید و بقیه نصب رو توی گوشی ادامه بدین...
- روی هر فایلی که میخواهید نصب شود دبل کلیک کنید تا مراحل نصب اغاز شود و بقیشو تو گوشی ادامه بدین .
البته به نظر من اگر G800 می گرفتی خیلی بهتر بود
آخه n95 هم شد گوشی!!!!!
N95 که خیلی وقته خز شده و تا 1 ماه دیگه مثه 2/3 سال پیشه 6600 میشه.
سامسونگ هم که بنداز دور.
به نظرم N82 میگرفتی از همه اینا بهتره و شیکترم هست.
من 2 ماهه دارم ازش خیلی راضیم. مخصوصا کیفیت عکس و سرعت گوشی
نقل قول:
عزیزم ایشون گوشیشون رو گرفتن.فکر نکنم درست باشه که بگین n95 هم شد...
در ضمن شما هم سعی کنید تو تاپیک هایی که تو صفحه اصلی و بالای صفحه هست نظر بدید نه اینکه برین یه تاپیک خاک خورده رو با یه نظر ... بیارین بالا:46:
ممنون:10:
شما دارین نوکیا رو با سامسونگ مقایسه میکنین.مثل اینکه دارین تو ماشینها مرسدس بنز و با رنو مقایسه میکنین.یکی میگه کاش G800 میگرفتی به جای N95 یکی میگه N95 داره خز میشه. N95 مرده اش هم از G800 بهتره.مبارکه بهترین کارو کردی N95 خریدی.
پس میخوای نوکیا رو با سونی اریکسون ته جدولی مقایسه کنیم ؟؟ اول همین با دوم مقایسه میشه . تازه جی 800 هم کارائی خودش رو داره . مطمئن باشید اگه کسی از عکاسی خوشش بیاد مثل من میره جی 800 میگیره . البته تا وقتی جی 810 هست جی 800 هم نمیگیرم
نقل قول:
خواهشا باز دعواها رو شروع نکنییییییییییید:19:
تازه همه کوتاه اومدن و یه کم انجمن و تاپیک ها آروم شده. باز دارین شروعش میکنین.خوهشا این تاپیک های قدیمی رو با پست های اسپم و تعصبی بالا نیارین.:19:
مشکل ما اینکه بعضیها بعضی از پستها رو بصورت دعوا میخونن بدون اینکه توجه کنن واقعیت گفته شده . مگه من چی گفتم ؟؟؟ میخوای سامسونگ رو با موتورولا مقایسه کنم ؟؟؟ سامسونگ الان توی فکر نوکیاست . سامسونگ با زدن جی 810 گفت دیگه ان 95 تحت انحصار نوکیا نیست . آی 900 هم که چند وقت دیگه بیاد htc و imate و ... دیگر ویندوز موبایل زنها میرن کنار .
مهیار جان باز که اومدی این تاپیک قدیمی رو بالا آوردی.ای بابا.باشه.اصلا سامسونگ اوله.دوم هم سامسونگه.سوم هم سامسونگه.بقیه همه آخرن.بیخیال دیگه