برای حل شدن این مشکل
the applicatin failed tointialize properly(0x0000135).click ok to terminate applicatin
باید net framework 2 رو نصب کنید.
Printable View
برای حل شدن این مشکل
the applicatin failed tointialize properly(0x0000135).click ok to terminate applicatin
باید net framework 2 رو نصب کنید.
بهتر نیست یه نظر سنجی بین برنامه ها و سایتایی که تاحالا بچه ها گفتن، بذاری؟
+من همه پستای اینجا را نخوندم ولی سایت پایینی برای ساختن اسمایلی (توسط خود ما) امکانات خوبی داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:www.smiley.tehranshahr.net
خواهش می کنم.نقل قول:
ممنون
الان اینا رو میزارم تو پسته اول
موافقم.نقل قول:
آقا لینکش رو هم پیدا کن بعد بزار. اسم که فایده نداره.
بهش گفتم!!!نقل قول:
بعد بهش بگو ووكمن گفته عمرااان پوز Pad رو بزني ...
موافقم.نقل قول:
بهتر نیست یه نظر سنجی بین برنامه ها و سایتایی که تاحالا بچه ها گفتن، بذاری؟
خوب اشکال نداره.این جا نرم افزارها و سایت هایی که شکلک (اسمایل) دارند معرفی می شوند و بهترینش بررسی میشه نه سایت هایی که میشه باهاش شکلک ساخت ولی هم دستت درد نکنه و هم این که فکر خوبیه!میشه در این مورد هم بحث شود.نقل قول:
من همه پستای اینجا را نخوندم ولی سایت پایینی برای ساختن اسمایلی (توسط خود ما) امکانات خوبی داره
کد:www.smiley.tehranshahr.net
----------------------------------------
یه پیشنهاد:بهتر نبود تایپیک تو بحث های نرم افزاری زده میشد؟
عمو نیش نیش، فعلا که تا همینجا هم برنامه من کلی طرفدار داره. :8: ولی بعد از عید یه جوابی بهت بدم که انگشت به دهن بمونی. :46:نقل قول:
در ضمن پارسال دوست امسال آشنا ... :11:
اگه اول صاب تایپیک و بعدش هم mAfIA موافقت کنن از نظر که من اشکالی نداره منتقل بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هر کاری صلاح میدونید همون رو بکنید
تاپیک ماله من نیس که نظری بخوام بدم صرفا برایه اطلاعاته عمومی بود
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=42495&highlight=Quick+Smile
نقل قول:
پول داده به يه سري اجنبي از برنامش تعريف ميكنن ميگه طرفدار !... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا ورژن جديدش اومد مارو بي خبر نزاريا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اسم برنامت رو wookman smiley بزني شونصدوهفصدوپونصدهزار طرفدار واسش استاد ميكنم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت پارسال دوست امسال آشنا (احوال نميپرسه !)... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نور به قبرت بباره مهران كه هنوز اسمت بر سر زبانهاست ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آب و هوای قم رو خیلی کامل داره و از طریق سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم قابل دسترسیه در آدرس ذیل!!نقل قول:
کد:http://weather.msn.com/local.aspx?&wealocations=wc%3a27045&setunit=C
سلام.
ویرایش:
با تشکر از بابک جان و جلال جان بابت انتقال تایپیک از بخش متفرقه به بخش بحث های نرم افزاری.
--------------------------------------------------------------------------------
ممنون داریوش جان.نقل قول:
تاپیک ماله من نیس که نظری بخوام بدم صرفا برایه اطلاعاته عمومی بود