با سلام
نقل قول:
چگالی، مقدار ثابتی است و تغییر نمی کند و نحوه محاسبه ی آن ، ربطی به گسترش جهان ندارد.
می شه یه مقدار توضیح بدهید
نقل قول:
ضمنا، فکر کنم برداشت شما از انرژ ی تاریک نادرست باشد. این مطلب که ما به آن انرژی می گوییم، معلوم نیست که درست باشد یا نادرست. این انرژی جزو هیچکدام از صور انرژی که میشناسیم، نیست.
خب من هم به شکلش کاری نداشتم. ماهیتش را بررسی کردم. انرژی ، باید انرژی باشد (مگه اینکه چیز دیگری باشه که با این عنوان بیان شده باشد یعنی فقط اسم انرژی داشته باشد)
نقل قول:
این است که انرژی تاریک یکی از سرشتیهای جهان است و به همین دلیل با انبساط کائنات، گسترش می یابد.
این را هم نمی فهمم. این انرژی گسترش می یابد. چرا؟ چی باعث تولید این انرژی می شود؟
نقل قول:
خب دراینصورت که تمام قوانین اولیه وبنیادی فیزیک بهم میریزه....
منظورمن هم ازاول این بحث همین بود...(نسبی بودن هرچیز حتی مقدارثابتی مثل حدسرعت نور)
مفاهیم بنیادی فیزیک رو که براساسشون ثابت ها...متغیرهاوتئوری ها بنا شدند...به هم میخوره اینجوری...
بالاخره محاسبات فیزیک وریاضی براساس یک سری ثابت ها ومفاهیم (قراردادی که خیر ..بلکه جهانی)بنا شده ان ...یاخیر؟
اگراین مسئله موردبحث ثابت بشه که باید توی تمامشون تجدیدنظرکرد...
ضمنا هرچندکه خوداین تئوری هم براساس همون مفاهیم وثابت ها ی قبلی بنا شده؟
این طورنیست؟
ظاهرا این هم در صورتی که این انرژی را نوع دیگری از انرژی بدانیم شاید درست شود. (منظورم از نوع مثلا گرمایی و نوری نیست منظورم نوع A و نوع B است)
شاید هم آنقدر عامل کوچکی باشد مه ورود یا عدم ورود در محاسبه های معمولی ما تاثیری روی آن نگذارد