کی جرئت می کنه ، پلیرش رو این جوری تجزیه کنه ... ؟؟؟؟؟
Printable View
کی جرئت می کنه ، پلیرش رو این جوری تجزیه کنه ... ؟؟؟؟؟
نقل قول:
احتمالا این سایت جوابت هست!
کد:http://zvmtools.moo.no
آها ... خب بگو theme ... اتفاقا جزو معدود چیزایی که توی بعضی از هک ها روش مانور میدن ، همین تغییر theme هستش ...نقل قول:
من فکر کنم یه بار تست کردم بصورت دستی : اومدم عرض صفحه رو بدست آوردم ، بعد pdf ی ساختم که عرض صفحه اش با عرض zvm هماهنگ بود ... بعدش دیگه کافی بود از صفحه عکس بگیری و با توجه به طول zvm کات بزنی ... البته یه مقدار ، پیچیده و طولانی میشد ...
اتفاقا اکثر سایت ها و گروه هایی که در این زمینه فعالیت می کنن ، توی صفحه اولشون از علاقه مندان درخواست می کنن که zvm شون رو در راه علم هدیه کنن ! تا اینا بتونن روش آزمایش انجام بدن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تا حالا كسي تونسته با نرم افزار zen cast كار بكنه.....
شما قبلا هم این سوال رو کرده بودی فکر کنم ؟ ... مشکلت حل نشده ؟ ... من قبلا به یکی از دوستان راهنمایی کرده بودم (نمیدونم اینجا بود یا جای دیگه) و مشکلش حل شد ... شما باید firmware جدید رو دانلود کنی و ضمنا از نرم افزار zencast organizer استفاده کنی (tools--> sync) ... (البته دانلود firmware جدید ، اجباری نیست ، اما کل قضیه رو خوشدست تر می کنه)
من الان وقتی zen cast رو باز میکنم و یکی از شبکه ها مثلا mtv news رو انتخاب میکنم یه لیست از برنامه هاش میاره ولی موقع دانلود ارور میده...نقل قول:
من نمیدونم دلیلش چیه؟...
شما خودت تست کردی؟؟؟؟؟؟نقل قول:
احتمالا این سایت جوابت هست!
کد:http://zvmtools.moo.no
دقیقا چه اروری میده ؟ ... روی همه کانال ها این مشکل رو داری یا فقط اون ؟ ... لینک اون کانال رو بده منم تست کنم ...نقل قول:
ببین اساس قضیه podcast (همون zencast) خیلی ساده تر از این حرفاس ... اصلا تو می تونی بری مستقیم و فایل رو دانلود کنی ، بدون نیاز به برنامه zen cast organizer و بعدش کانورت میشه و میره توی دستگاه ... بله ؛ کار کردن با نرم افزارش خیلی بهتره ، ولی اگه به مشکل می خوره ، این راه حل هم هست ...
(من همین دیشب داشتم به podcast مربوط به لیگ برتر گوش میدادم اتفاقا)
منظورت از تست چیه؟نقل قول:
من themهاشو دانلود کردم!
نه فقط mtv news رو انجام نميده..
وقتي روي يكي از گزينهاش كليك ميكنم براي دانلود آماده ميشه ولي يه علامت تعجب كنارش مياد و دانلود قطع ميشه....
بهترين سايتي كه مي شد از اون چيز بدرد بخور در اورد mtv news بود كه........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : لينكش اينه