به نظر من برنده بازي ارسنال و ميلان هركي باشه همون هم قهرمان ميشه.كه اميدوارم ارسنال ببره (اگه هماهنگ باشند حتما اينطور ميشه)
Printable View
به نظر من برنده بازي ارسنال و ميلان هركي باشه همون هم قهرمان ميشه.كه اميدوارم ارسنال ببره (اگه هماهنگ باشند حتما اينطور ميشه)
آرسنال تازه داره خودش ميشه.من بيش از 10 ساله طرفدار اين تيم هستم .يعني دقيقا از همون موقع هائي كه ونگر مربي اين تيم شد و فوق العاده مربي گريش رو قبول دارم.و توي اين 10 سال فصل پيش ارسنال ضعيف ترين تيم رو داشت و با اينكه اين فصل دوباره خوب شدند ولي هنوز به سالهاي 99 تا 2002 نرسيدند كه بهترين تيم رو داشتند.چه بازيكنهاي توپ و چه بازيهاي توپتري.حالا هم با وجود هيچ بازيكن سرشناس بهترين بازيها و نتايج رو ميگيرن كه كار هر تيم و مربي نيست.من هيچ مربي رو سراغ ندارم كه اينقدر خوب بتونه بازيكن تربيت كنه و اين نتايج رو بگيره.نقل قول:
تاریخ نشون داده اینتر لیگ قهرمانان خیلی بد نتیجه گرفته............نقل قول:
اگه یکی از بازی های اینتر رو دیده باشی و یکی هم از بازی های لیورپول رو اون موقع می فهمیدی که لیور رو باید حذف شده بدونیم ....
قهرمان اگه در مراحل پائین به هم نخورند یا بارسا یا رئال یا اینتر خواهد بود البته از منچستر هم نباید غافل بشیم....
انتر فقط تونسته تو جام یوفا خوب نتیجه بگیره(یعنی ضعیف کش خوبیه)
ما که هنوز چیزی از دست ندادیمنقل قول:
ولی باید شما باور کنید که لیگ قهرمانان با لیگ حرفه ای و جام حذفی و اتحادیه فرق می کنه ...
با احترام نسبت به نظر همه دوستان
اگه سال قبل رو به خاطر بیارید میلان هم اصلا جز شانس های قهرمانی نبود. و اینکه بیایم بر اساس اولویت بندی
چندتا سایت شرط بندی قهرمان رو پیش بینی کنیم کار چندان درستی نیست. یادمه وقتی میلان به منچستر خورد
با اون استایل فوق العلاده منچستر اون زمان کمتر کسی شانسی برای میلان قائل می شد. اما میلان غیر قابل
پیش بینی بودن فوتبال رو یکباره دیگه نشون داد.
اما در مورد بازی میلان و آرسنال به نظر من شانس میلان بیشتره چرا ؟
چون : مهمترین دلیل فاصله زمانییه که تا بازی ها داریم. دو ماه دیگه بازی رفت انجام میشه . تیم آرسنال در حال حاضر
در بهترین شرایطش به سر می بره در حالی که میلان شرایط تیمی متوسطی رو داره. یه جمله فوق العلاده معروف
در ورزش هست که میگه : در اوج ماندن خیلی سخت تر از به اوج رسیدنه.
من نمیگم که حتما آرسنال اوفت میکنه و میلان اوج میگیره. در دو ماه خیلی اتفاقات ممکنه رخ بده .
نباید فراموش کرد که آرسنال صدر جدول بودنش در لیگ برتر رو مدیون شروع بد منچستر و چلسی بود. به نظر من
منچستر و چلسی سال گذشته خیلی قدرتمندتر از آرسنال حال حاضر بودند اما در لیگ قرمانان موفق نبودند.
سال گذشته منچستر با اون همه تکنیک و هماهنگی اسیر تجربه و تاکتیک شد.
موضوعی که لازمه بهش اشاره کنم اینه که لیگ برتر تفاوت بسیار زیادی با سایر لیگ ها از جمله لیگ قهرمانان داره.
من در اون اندازه نیستم که بخوام در مورد محاسن یا معایب این تفاوت حرفی بزنم . اما چیزی که به عینه میبینم
اینه که تیم های انگلیسی در چند سال اخیر موفقیت کمی حاصل کردن. تیم های مثل منچستر و چلسی و آرسنال
که نتونستن موفقیتی کسب کنن.اما یک استثنا هم هست که تیم لیورپوله و علت موفقیت این تیم خارج شدن از
قالب انگلیسی خودش به کمک یک مربی اسپانیاییه که کلی بازیکن تراز اول اسپانیایی هم با خودش به لیورپول برد.
عملا دیدیم که تیم های فوقالعلاده موفق در لیگ برتر مثل چلسی دو سال قبل و منچستر پارسال که با آمارهای
نجومی سایر تیم ها رو پشت سر گذاشتند هم در اروپا موفقیت چندانی نداشتند.
این موضوع شما رو به فکر نمیاندازه که واقعا چرا اینطور بوده؟
(در این مورد نخواستم نظرمو بگم ولی نشد " به نظر من لیگ برتر تبدیل به یک لیگ فرسایشی شده . لیگی که
یک تیم هر چند هم که عالی باشه آخرای فصل توان همیشگی رو ندارند" )
آرسنال همین امسال در اروپا تیم دوم گروه شد و وضعیتش در لیگ برتر نسبت به ابتدای فصل کمی فرق کرد.
ابتدای فصل با اقتدار کامل حریف رو می برد اما هرچی به نیم فصل نزدیک شدیم توان تیم کاهش داشت . همین
بازی دیروزش با تاتنهام بیانگر همه چیز بود . درسته بازی رو برد ولی تاتنهام یک پنالتی از دست داد و یه توپ به دیرک
کوبید و لحظاتی از بازی بود که طوری آرسنال رو زیر فشار قرار داده بود که آرسنال کاری جز زیر توپ زدن نداشت.
ابتدای بازی آرسنال از سرعتش به خوبی استفاده می کرد اما تاتنهام بعد از 20 -25 دقیقه به خوبی راه گرفتن این
سرعت رو پیدا کرد. با چند کار ساده حفظ توپ - پرس هافک های آرسنال از جلو - قطع ارتباط هافک ها و مهاجمان
آرسنال. به همین راحتی آرسنال رو چندین بار خلع سلاح کردن. فکر می کنید چرا خوان د راموس به جای دفوئه از رابی
کین استفاده کرد؟ چون کین عقب میومد و کار پرس هافک ها رو خوب انجام میداد. کاری که دفوئه به خوبی نمی تونست انجام بده.اصلا قصد لو-وس کردن برد آرسنال رو ندارم . این چیزی بود که دیروز در آرسنال دیدم.
مشخص بود که آرسنال هم کمی اون فرسایش گریبانش رو گرفته.
نکته بعدی اینه که اگه تیمت فاقد ستاره باشه عملا قدرت تغییر نتیجه در لحظه ها رو از دست میدی.
منظورم این نیست که آرسنال بی ستاره هستن . ستاره های اررسنال فقط در قالب کار تیمی توانایی درخشش
رو دارند و اگه یه مربی باهوش دستشونو بخونه و ضدتاکتیک به کار ببره عملا ستاره های آرسنال درخششون رو از دست میدن.
اما میلان بازیکنانی مثل کاکا و سیدورف و پیرلو و حتی پاتو داره که به تنهایی و در یک لحظه می تونن نتیجه بازی
رو تغییر بدن.
چند دلیل دیگه هم داره که باعث شده من احتمال موفقیت میلان رو بیشتر بودنم که الان خسته شدم .
درسته ولی آرسنال رو نباید به چشم یه حریف آسون نگاه کردنقل قول:
ما که هنوز چیزی از دست ندادیم
ولی باید شما باور کنید که لیگ قهرمانان با لیگ حرفه ای و جام حذفی و اتحادیه فرق می کنه .
شايد آسون ترين قرعه بازي ها براي چلسي بود.
همه ی گفته هاتون نخونده و نشنیده تایید میشهنقل قول:
چون من هم یک میلانیه سفت و سخت هستم ...
میلان تنها تیمیه که در یک سال سه جام اروپایی و جهانی رو کسب کرده
قابل توجه بعضی ها .
منظورت از سه جام اروپایی چیه؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
میلان تنها تیمیه که در یک سال سه جام اروپایی و جهانی رو کسب کرده
قابل توجه بعضی ها .