اقا امین من نسخه 2 سی دی رو تهیه کردم و هیچ مشکلی باهاش ندارم . در ضمن کلیه زبونها هم کامل هست .نقل قول:
نوشته شده توسط Amin101
Printable View
اقا امین من نسخه 2 سی دی رو تهیه کردم و هیچ مشکلی باهاش ندارم . در ضمن کلیه زبونها هم کامل هست .نقل قول:
نوشته شده توسط Amin101
[COLOR=SlateGray]سلام:
در بازي pes5هر وقت جهت دوربین را در حالتwide قرار می دهم همه ی صندلی های ورز شگاه خالی از تما شا گر می شود !!!!
صدایشان میاید ولی خودشان نیستند !!!
برای رفع این مشکل راهنمایی کنید
یکی هم با گرافیک geforce 5200 مي توان اين بازي را در حالت highبازي كرد؟
حيف كه اين بازي هر چه قدر هم خوب باشه به پاي فوتبال ps2نمي رسه!konami[/COLOR] :puke: :puke: :puke:
سلام سامان جان عزيزم متاسفانه اين مشكل خوده بازيه ميدوني چرا؟
آخه اين دوربين بخاطر اينكه از نماي بالاتر نشون ميده ممكنه به خاطر اينكه به زبان راحت تر به كارت گرافيك شما خيلي فشار نياد و بازي اسلوموشن نشه اومدند اين كارو انجام دادند كه بازي اسلوموشن نشه آره عزيزم اين يكي از مشكلات اين بازيه و هيچ نگران نباش كه كارت گرافيك منم همينطوره در ضمن گرافيك من nx 6600 pci ميباشد
نقل قول:
نوشته شده توسط MOH333EN
سلام دوست عزیز .
برای رفع مشکل شما در نبودن تماشاگر ها باید برنامه زیر را دانلود کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه فوق رو که دانلود کردید علاوه بر واضح کردن بیشتر تصویر بازی مشکل عدم وجود تماشاگر رو نیز رفع میکنه.
حتی میتونی برف و بازان رو هم در مستر لیگ و لیگ داشته باشی که در حالت عادی ساپورت نشده بود .
در کل به دانلودش میرزه.
راستی پس از دانلود که اجراش کردی باید مسیر بازی یا همون فایل PES5.exe رو به برنامه بدی.
میتونی برای اطلاعات بیشتر به readme داخل برنامه مراجعه کنی.
در مورد گرافیکتم من همینو میدونم که من گرافیکم 256 Geforce 5500 هست و در دوربین Wide خوب جواب میده.
اما اگه رو سرعت بازی حساسی میتونی بزاریش رو medium و روی رزولوشن x800 600
بازم اگه مشکل داری ما هستیم .
linkin_parkخيلي ممنون
آقا امین101 خیلی ممنون از راهنماییت
میخواستم بدونم راهی هست با بازیکنانی که قراردادشون رو به اتمام هست قبل از تموم شدن قرار دادشون باهاشون تمدید کرد
مثلا بازیکنی که 2سال از قراردادش مونده باهاش یه قرارداد جدید 5ساله بست
سلام و خسته نباشید
میخواستم بپرسم که یکی از بچه ها لطف کنه و یه توضیح کامل از اون حروف انگلیسی که برای پست هر بازیکن کنارش میذاره یه توضیح بده منظورم همون Ss , Cf , Rsf , ...... هستش
مرسی
اینم خدمت دوست عزیزم ...
GK -Goalkeeper
CB - Centre Back Stopper
RB - Right Side Back
LB - Left Side Back
CWP - Sweeper
DMF - Defensive Midfielder
RWB - Right Wing Back
LWB - Left Wing Back
CMF - Centre Midfielder
RMF - Right Midfielder
LMF - Left Midfielder
AMF - Attacking Midfielder
LWF - Left Wing Forward
RWF - Right Wing Forward
SS - Second Striker
CF - Centre Forward
دیگه خودتون بقیشو ترجمه کنید .
نقل قول:
نوشته شده توسط fakher
نمیشه باید صبر کنی تا قرار دادش تموم بشه بعد تمدید کنی ... که البته بازی کن ها معمولا راحت تمدید رو قبول میکنن .. و خریدشون سخت تر از تمدیدشون هست ...
linkin_parkنقل قول:
نوشته شده توسط linkin_park
بابت برنامه اي که معرفی کردی تشکر.
linkin_park جان از بابت برنامه خيلي ممنونم .
از اون لحاظ كه تو ليگ و كاپ هواي باروني و زمستوني رو اضافه ميكنه . چون خوشبختانه باهاش مشكل گرافيك ندارم .
در ضمن يه چيزي . بين خودمون بمونه ولي من تا حالا متوجه نبود هواي باروني و برفي تو ليگ و كاپ نده بودم .