اره این فیلم نسخه دوم پانیشر هست
البته یک نسخه از از بازی ساختن یا دارن میسازن که فکر کنم فقط انلاین میشه بازی کرد
Printable View
اره این فیلم نسخه دوم پانیشر هست
البته یک نسخه از از بازی ساختن یا دارن میسازن که فکر کنم فقط انلاین میشه بازی کرد
بچه ها کسی این بازی رو روی vista-64 امتحان کرده می خوام 2باره بازی کنم میترسم نشه
فکر نکنم روی 32 بیت جواب بده....چه برسه به 64
بهتره نصب نکنی...
سلام به همه من توی مرحله ای که زنش رو یا دوست دخترش رو گروگان میگیرن موندم اونجایی که میری زن رو نجات بدی زنه رو اویزون کردن زیر پاشم اب و ماهی گوشتخوار باید چیکار کنم ؟ یه دستگاه هست که اونم خراب شده ازش دود بلند میشه ؟ پلیز هل:31:پ می . :41::46:
دوست عزیز این تاپیک زیر خاکی هست ...
من بچه بودم این بازی رو مد بود .... نه الان ...
اینجا هم کسی یادش نمیاد تا شما رو دقیق راهنمایی کنه ...
موفق باشی
یه عکس بزار دوست من یادم رفتهنقل قول:
نوشته شده توسط alireza_goodboy_20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میشه سیوتم بده واست ردش کنم...
سلام به همه من اون مرحله رو رد کردم رسیدم به 1 مرحلش که 1 ژاپنیه هست 4 تا زن ژاپنی هم پیشش هستن اونا رو که کشتم مثل ملخ ادم میاد تمومم نمیشه رفتم توی 1 اتاق 1 لب تاب بود ok کردم شمارش معکوس شروع میشه 3 دقیقه که تموم شد فکر کنم 1 دری باید باز شه اما هر چی میگردم نمیدونم کجا باید برم اخرشم میکشنم چیکار باید بکنم ؟
وای اگه درست یادم بیاد که مال چند سال پیش بود باید برگردی از همون راهی که با اسانسور اومدی بالا . یه در کوچیکه .نقل قول:
نوشته شده توسط alireza_goodboy_20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامی دوباره به همه اخر تمومش کردم بالاخره jigsaw رو کشتم راستی اون مرد گندهه که کت سفید تنش بود که زنده موند مگه قسمت 2 هم داره ؟
5 بار بازی رو تموم کردم تا حالا :D
فوق العاده ترین بازی عمرمه :D
ایشالله که قسمت دو هم داشته باشه ولی از 2005 تا حالا هیچی !!!
واقعا بازی توپی بود