راستش من اون مصاحبه رو ندیدم ولی اگه اینطوری که شما میگین باشه ... LP روزهای پایانیش رو سپری می کنه.نقل قول:
امیدوارم که دوباره به دوران اوج خودش برگرده ولی من با بدترین کارهاشون هم حال می کنم و همیشه طرفدارشون می مونم.
ممنون:11:
Printable View
راستش من اون مصاحبه رو ندیدم ولی اگه اینطوری که شما میگین باشه ... LP روزهای پایانیش رو سپری می کنه.نقل قول:
امیدوارم که دوباره به دوران اوج خودش برگرده ولی من با بدترین کارهاشون هم حال می کنم و همیشه طرفدارشون می مونم.
ممنون:11:
سلام دوستان چند روزی نبودم...بعد که اومدم دیدم کلوپ خوابیده از عزیزان میخوام که هر چی دارن بزارن.
خوب اینم چند تاعکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ترجمه آهنگهای Crawling & In The End & A place For My Head رو ندارید؟؟؟؟؟؟
سلام وحید جان بفرما اینم ترجمه که خواستی دیگه چی میخوای؟؟
Linkin Park - Crawling
کد:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1634917&postcount=928
Linkin Park - In The End
کد:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1196621&postcount=10
خیلی ممنون ولی یکیش رو فراموش کردید!!!!!!
سلام دوستان
باور کنید این حرف رو از روی تعصب و یا نا آگاهی نمی زنم : Linkin Park زیباترین Artwork هارو در دنیا داره شک نکنید.
بنده در این تاپیک فقط از LP می زنم... امیدوارم خوشتون بیاد. کارم رو با این یکی شروع می کنم.
این لوگوی مشهور گروه در سال 2003 مربوط به آلبوم Meteora هست. ببینید چه زیبا و چه ساده با طرحی که انگار با اسپری زده شده... کلا آلبوم Meteora با کارهی اسپری بیرون اومد... روی جلد آلبوم هم تصویر شخصیه که مشغول کار با اسپری هست... انشاالله در پست های آیده کاملا روی تک تک آلبوم ها مانور خواهم داد و همه را از نظر گرافیکی بررسی خواهم کرد.
کار خوبی کردی. امیدوارم پا بگیره.نقل قول:
امیدوارم با هم کاری شما دوستان عزیز اینجا رو بسازیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هستم.
بله، درسته. قبول دارم.نقل قول:
باور کنید این حرف رو از روی تعصب و یا نا آگاهی نمی زنم : Linkin Park زیباترین Artwork هارو در دنیا داره شک نکنید.
نقل قول:
کلا آلبوم Meteora با کارهی اسپری بیرون اومد... روی جلد آلبوم هم تصویر شخصیه که مشغول کار با اسپری هست
بله خیلی ممنون noia جان. front cover آلبوم meteora رو زدی. البته کمی عجله کردی... صبر کن چندتا دیگه از دوستان هم اعلام آمادگی برایهمکاری کنن و کمی شلوغ بشه بعد شروع به پست زدن کنیم...
سلام.منم اومدم
ببینم Piano_Intrumentals جزو آلبوما نیست؟