والا چي بگم! انشاء ا.. كه اينطور نباشه!
Printable View
والا چي بگم! انشاء ا.. كه اينطور نباشه!
سلام دوستان
برا تکمیل ظرفیت آزاد اونایی که تو کارنامشون ذخیره خورده باید برن همون واحد و اونجا یه فرم پر کنن.
من امروز واحد پیشوا بودم خیلیا اومدن برا تکمیل ظرفیت.
و همین کاری که گفتمو انجام دادن.
دوستان کسی نمیدونه قضیه مهمان شدن چیه؟
آیا به تهران مهمان میکنن؟
اگر منظورتون ميهمان شدهان از يه جا به يه جاي ديگهاست، شما طبق قانون حداكثر ميتونيد دو نيمسال تحصيلي مهمان جاي ديگه شيد.نقل قول:
البته اگه پارتي و آشنا داشته باشيد، ميتونيد هر چقدر بخوايد مهمان بمونيد!
؟؟؟!نقل قول:
من متوجه نشدم ایشون چی گفت
یکی توضیح بده!
منم همینطورنقل قول:
کسی نمیدونه که اگه کسی که ترازش به تهران جنوب میخوره ولی تهران شمال زده و قبول نشده(در صورتی اگه تهران جنوب میزد قبول بود) راحی نداره بتونه تهران جنوب بره؟؟
خواهش میکنم اگه میدونید یا چیزی شنیدید کمکم کنید
پست 28 رو يك نگاهي بندازيد.نقل قول:
:20:
دانشگاه اراک گفت که امسال به هیچ عنوان تکمیل ظرفیت نیست...
دکتر عباسپور میگه هس...
یعنی چی یه دانشگاه تکمیل ظرفیت داره یه دانشگاه نداره....
[quote=seppeehr;2945367]تكميل ظرفيت آزاد كه اصلا ديگه انتخاب رشته نداره. يا تو اون رشته اي كه اول انتخاب كرديد جا هست و شما قبول ميشيد، و يا نميشيد. البته يه حالت خاص هست كه مثلا يه رشتهاي رو هم علوم تحقيقات داره، هم تهران مركز،هم تهران جنوب. و شما انتخابتون تهران علوم و تحقيقات بوده، اما قبول نشديد، در عوض توي تهران مركز كه تراز اون رشته (به فرض) پايينتر هست، و نمره كلي كه شما كسب كرديد، از اون كسي كه تهران مركز رو زده و قبول نشده بالاتر هست. در اينصورت اولويت پذيرش اول شما هستيد كه نمره بالاتري رو كسب كرديد، يعني شما ممكنه علوم تحقيقات عمران زده باشيد، ولي توي نتايج عمران تهران مركز قبول شيد. البته اين يه حالت خاصه و زياد حكم كلي نميشه داد. اما من چند نفري رو ميشناسم كه دقيقا اين مورد براشون اتفاق افتاد، يعني علوم تحقيقات زدهاند، و تهران مركز تكميل ظرفيت پذيرفته شدن.
سلام من حرارت سیالات تهران رو زدم جلوی رشتمم یه مثلث داشت که میگفت اگه ترازت به هر دانشگاهی که این رشترو تو تهران داشته باشه برسه قبول میکننت جواب این کی میاد دوم اینکه شما که میفرماید ازاد برای شرکت تو تکمیل ظرفییتش احتیاجی به پر کردن لیست تازه ای نیست و با توجه به انتخاب اولت خودش اتوماتیک شرکتت میده تو تکمیل ظرفیت جوابش کی میاد با تشکر:8: