-
Zitanix جان...من هم با Autoplay media syudio کار کردم...البته با ورژن 5 اون ... انصافا نرم افزار خیلی عالیه...البته چون من سرعت اینترنتم پایینه ورژن جدید اونرو نمیتونم بگیرم که ببینم چه جوریه...ولی یه چیز رو خیلی خوب میدونم...خوبی Autoplay media syudio اینه که همه چیز رو آماده برای کاربر قرار میده ...مثلا موزیکها رو خودش اتوماتیک آدرس دهی میکنه و از این قبیل کارها...ولی اگر ما یه کم تنبلی رو کنار بگذاریم و یه کم هم در کار با MMB از خودمون خلاقیت نشون بدیم میبینیم که از Autoplay media syudio چیزی کم نداره ..چه بسا بهتر هم هست...توی انجمنهای p30world خیلیها هستند که میتونند کارهای جالبی با MMB انجام بدند و اسکریپهای خیلی با حالی بلدند...ولی ظاهرا حال نمیکنند اونها رو به بقیه هم یاد بدن...اگه همه دوستان MMB کار مثل علیرضا شفایی تمام آموخته هاشون رو در طبق اخلاص میذاشتن اون موقع میفهمیدید MMB یعنی چی.......
-
یکی از ضعف های بزگ MMB قسمت ویدئوی اون هست که امکانات کمی داره
من auto play media 6 رو دانلود کردم (در عرض 5 ساعت) واقعا عالیه
برنامه های توپی میشه باحاش درست کرد
3 صوته میره تو رجیستری و رجیستری رو انگولک میکنه و 10000 تا کار دیگه
کار با برنامه نویسیش بر خلاف MMB خیلی راحت تره
تمام امکانات MMB و چه بسا بیشتر هم توش داره
حتما دانلودش کنید چون از دستتون میره
-
راستی یه چیزی رو یادم رفت بگم
شاید MMB تو نسخه 5 خودش غوغایی برپا کنه اما تا اومدن نسخه جدید هیچ جیز معلوم نیست
من خودمم تا قبل ازاین با MMB کار می کردم و Auto play رو قبول نداشتم جون فکر میکردم کار باهاش سخته
اما از وقتی این برنامه رو شناختم دیدم نه بابا خیلی برنامه توپیه
مهم ترین چیزش حجم فایل اتورانه که خیلی کمه و خیلی هم سبکه اما اتوران MMB خیلی سنگینه
چون تمان عکس ها و موزیک هات رو تو یک فایل جا میده
و یکی از ویزگی های توپه autoplay اینه که دیگه نمیخواد برای فایل هاتون مسیر سی دی رام رو مشخص کنید
چون این برنامه خودش اتوماتیک این کار رو میکنه
کلا از MMB خیلی بهتره و بهتره بدونید که برنامه هایی که دوست خوبمون علیرضا شفایی درست میکنه همشون با Autoplay هستش چون قسمت برنامه نویسیش شبیه زبان بیسیک و دلفیه به همین خاطر کار باحاش خیلی راحته
-
آقا برنامت هم که دانلود نمیشه
سایتش ارور میده میگه همچین فایلی نداریم
-
اگه امکانش هست یه جای دیگه آپلودش کنید
-
-
بابا اینکه اصلا کار نمیکنه
اصلا موس روش غیر فعال میشه
نه میشه ببندیش و نه میشه چیزی توش بنویسی
دوستان دیگه هم یه تست کنن خبرش رو به ما هم بگن
-
دوستان توجه کنند...اسم این تاپیک اینه...
بحث و گفتگو در مورد نرم افزارهای مالتی مدیا و ساخت اتوران
حالا درست من بحث رو با MMB شروع کردم...اما این همه نرم افزار...
Autoplay mediastudio..........Director....Autorun max........و........
خوب کسانی که بلدند بیان آموزش بدن دیگه...
-
-