بله کاملا حق با شماست . . .نقل قول:
پاسخ شما صحیح است و سوال بعدی با شما . . .:20:
Printable View
بله کاملا حق با شماست . . .نقل قول:
پاسخ شما صحیح است و سوال بعدی با شما . . .:20:
چقدر جالب. من اصلآ موزيك رو گوش نكردم. فقط از رو راهنمايي شما گفتم! :27:نقل قول:
اين هم سوال بنده:
Pass: [CODE]www.irpsp.comکد:http://adrive.com/public/54b5badf35d78bfe607549d8dac65134de192391fed4a9240bce4cd59c3cb182.html
اين موسيقي مربوط به چه بازي هست؟:27:
اگه لينك مشكل داشت بهم خبر بديد.:46:
هان ؟!!!نقل قول:
خب به هر ترتیب شما پاسخ صحیح رو فرمودید . . .:20:
در مورد این موسیقی هم , حجم حدودا 4.7 mb خیلی زیاد است . . . :18: مگر از 30 ثانیه بیشتر است ؟!
فعلا مدتی باید صرف دانلود آن کنم تا . . .
سلام
حجمش زیاد بود اما دانلودش کردم ولی وقتی دانلودش کردم آهنگ اجرا نمی شد و کامپیوترم اصلاً نتونسته بود آهنگو بخونه!!!! مشکل از آهنگه یا از دانلود کردن من؟؟؟ بقیه دوستان تونستن دانلود کنن و آهنگ براشون اجرا شد؟؟؟؟
موزیکش که بازی خاصی رو یادم نمیاره ولی اسم فایل میگه FinalFantasy VI ;)نقل قول:
سلام بچه ها منم خیلی از این تاپیک خوشم اومد ما هم بازی!!!!!!!!!!!من فقط این اول کاری یه درخواستی داشتم . تو evil 3 وقتی که قرار بود اون غوله که اسمش نمسیس هم بود فکر کنم بیاد یه آهنگ خاص و خیلی خوفی میزد میشه خواهش کنم اونتیکه آهنگو برام بذارید البته اگه مشکلی نیست!!!!!!!!!
لطفا اولین راهنمایی رو عنوان کنید . . .نقل قول:
a.salireza
دقیقا من هم , چنین نظری رو دارم :46:نقل قول:
sam fisher 08
موزیکش که بازی خاصی رو یادم نمیاره ولی اسم فایل میگه FinalFantasy VI
ببخشيد دوستان . يه اشتباهي رخ داده. بله ، نام بازي FinalFantasy VI OSV هستش . البته من خودم چون فرصت دانلود فايل و البته ضبط موزيك رو نداشتم اين اشتباه پيش اومد.Don Thomas جان شما سوال بعدي رو قرار بده ، اگه فرصت شد من خودم يه قطعه رو ضبط ميكنم و اينجا ميذارم. ممنون.:46: باز هم از همه ي دوستان عذر ميخوام.:11:نقل قول:
سلام
فقط خواهشاً آهنگ که میذارید حجمش کم باشه تا راحت بشه دانلودش کرد.
با تشکر
سلام
پش آهنگ بعدی چی شد؟؟؟؟ از بس دندون رو جیگر گذاشتیم جیگرمون له شد!!!!