اینم دی وی دی پلیر
Samsung
DVD-HD860
Printable View
اینم دی وی دی پلیر
Samsung
DVD-HD860
ببین دوست عزیز در حال حاضرنقل قول:
BRAVIA SONY از نظر شفافیت تصویر ( به دلیل داشتن تکنولوژی نور سمینه ) حرف اول رو میزنه .
سامسونگ هم انصافا خوبه و تصاویر زنده ای رو نشون میده ولی در مقابل براویا رتبه پایین تری رو داره .
ویرا پاناسونیک هم خوبه ولی من میگم در رتبه سوم .
1 - سونی براویا ( شفافیت فوق العاده تصاویر - امکانات زیاد - تکنولوژی بالا - طراحی زیبا )
2 - ال سی دی سامسونگ ( شفافیت عالی - امکانات متوسط - طراحی زیبا )
3 - ویرا پاناسونیک ( شفافیت خوب که در مقایسه با مدلهای قبلی فرق خاصی نکرده و امکانات پیشرفته )
تلویزیون های الجی- هیتاچی و ... رو هم پیشنهاد نمیکنم .
نقل قول:
سونی و سامسونگ تقریبا یکی هستن تمام تکنولوژی های مورد استفاده هم یکیه ولی اسمشون فرق میکنه
سامسونگ کنتراستش 15000:1 هست و سونی 7000:1
سونی هم 1 میلیون گرونتره
ولی من یه جایی که دو تاشون رو گزاشته بود بغل هم و از هر دوشون یه تصویر پخش میشد فرقی بین تصویرها نمیدیدم
من حالا خودم موندم کدومو بخرم .
سونی رو واسه سونی بودنش میخام. سامسونگ رو هم واسه کنتراست بیشترش و 3 تا پورت Hdmi که سونی 2 تا داره
دوستان امروز سونی سری s 40 اینچ با کنتراست 10000خریدیم با سینما خانوادگی سونی مدل zd که tv شد 2150000و سینما خانوادگیش شد 220000 و با یک میز و سری v هم داشت فروشنده مرد توپی بود گفت الان این تصویرها که پخش میشه ذخیره روی هارد هستش و اینکه سری s و v هیچ فرقی ندارن وقتی بخوای sat وdvd نگاه کنی .نقل قول:
پول بیشتر میدی بابت هیچ و full hd هم برای 10 سال اینده کاربرد داره نه الآن پس پول زیادی نده به نظر من میخواست محصولشو بفروشه فرقی براش نداره پس راست میگفت
ما که خریدیم :10:
مبارك باشه.نقل قول:
نقل قول:
مبارکت باشه
ولی فول اچ دی الان فقط به درد XBOX و PS3 میخوره راست گفته
تا اونجا که من میدونم کنتراست سری S یکیش 1000 هست اون یکی هم 1300
10000 نداره
بابا کیقیت وشفافیت panasoic viera خیلی عالیه
من تو یه مغازه با سامسونگ مقایسه کردم بغل هم بودن
تصویر پاناسونیک خیلی زنده تر بود
روی tv که اینطوری زده بودنقل قول:
دوست من مطمنی که پاناسونیکه پلاسما نیوده و lcd بودهنقل قول: