بله درسته نیچه حرف های متناقض هم زده که نشان دهنده رشد نیچه در فلسفه هست.
ولی به نظر من این جمله این رو میرسونه که فرزند زادن کاری زیبا یا بزرگ یا از خود گذشتگی نیست یک غریزه هستش.
در واقع بحث سر فرزند زادن هست و نه زیبایی
نظر شما چیه؟
Printable View
بله درسته نیچه حرف های متناقض هم زده که نشان دهنده رشد نیچه در فلسفه هست.
ولی به نظر من این جمله این رو میرسونه که فرزند زادن کاری زیبا یا بزرگ یا از خود گذشتگی نیست یک غریزه هستش.
در واقع بحث سر فرزند زادن هست و نه زیبایی
نظر شما چیه؟
نقل قول:
خیلی برداشت جالبی
من زیاد با نوشته های ایشون اشنایی ندارم
اما موقعی که خوندم به نظرم اومد داره می گه در واقع خود اون عمل زیبا هست و با انکار زیابییش و فراموش کردن این زیبایی ما نتیجه گیری می کنیم که برای ادامه بقا این کار لازمه
خیلی انگار برداشتم اشتباه بود :31:
فکر میکنم برای درک درست خیلی از نوشته های نیچه حتما باید چند تا از کتاب هاشو خونده باشید ولی اینطوری هم صفای خودشو داره
لذت فلسفه رو در خود فلسفه احساس کنید نه لزوما در کتاب ويل دورانت.:46:
نقل قول:این در یعنی داریم درباره زیبایی صحبت می کنیم نه غریزه و البته با توجه به ویرگول شمانقل قول:
در زیبایی
دقیقا درست میفرماییدنقل قول:
اشتباه فاحشی کردم.
راستش من تحت تاثیر یه سری حرف های قبلی نیچه توی کتاب بودم این بود که بد فهمیدم.
ممنون mx_2dar و magmagf
واقعا باعث شرمندگی بود.
جمله جدید بازهم از نیچه:
ازدواج در نگاه من یکی شدن دو اراده برای پدید آوردن کسی است که از علت وجود خود برتر باشد.
و در جای دیگه می فرماید :
به نجوای جانتان گوش فرا دهید چون با خود میگوید:ای کاش میتوانستم تا آنجا بالا روم که بتوانم رها از شهوت به زندگی بنگرم و فرارویش همچو سگی گرسنه از شهوت خویش له له نزنم.
نظر شما در مورد این جمله ها چیه؟
ازشون چی میفهمید؟
این جمله سیر تکامل بشر رو نشون میده و کاملا تایید میشه اگر همه از دید متعالی " در نگاه من " بهش نگاه کنیم .نقل قول:
sina818
ازدواج در نگاه من یکی شدن دو اراده برای پدید آوردن کسی است که از علت وجود خود برتر باشد.
اینم کاملا تایید میشه . به نظر خودمم هم اگر به نجوای درون " وجدان " گوش بدیم از هوس دور بشیم خیلی زندگی زیبا میشه البته در گرو عشق به نظرم عشق زمینی میشه لمسش کرد .نقل قول:
به نجوای جانتان گوش فرا دهید چون با خود میگوید:ای کاش میتوانستم تا آنجا بالا روم که بتوانم رها از شهوت به زندگی بنگرم و فرارویش همچو سگی گرسنه از شهوت خویش له له نزنم.
ولی به نظر من شهوت هم با عشق خیلی خوبه و اصلا شاید بشه گفت شهوت و عشق مکمل همدیگر هستند البته در حد و حدود خاص
میدونی ؟ به نظرم بهتره عشق یا شهوت رو مطلق در نظر نگیریم.
به نظرم لذت واقعی در عشق بدون شهوته . شهوت لزوم عشق نیست پایداری عشق کهنه شدستنقل قول:
عشق بدون شهوت رو میشه تو دوستی سالم ولی بقصد ازدواج دید ( باید حتما قصدی باشه ) یعنی یه محبت خالصانه بدون اینکه به هدف یعنی شهوت فکر کنی خیلی قشنگه
به نظر شما لذت در مسیر رسیدن یا رسیدن ؟
دیگه کسی نبود نظر بده؟