چرا من چند روزی تبریز بودم بعضی جاها کار میکرد بعضی جاها نه مثلا ولی عصر بودنی قشنگ مینوشت valie asrنقل قول:
Printable View
چرا من چند روزی تبریز بودم بعضی جاها کار میکرد بعضی جاها نه مثلا ولی عصر بودنی قشنگ مینوشت valie asrنقل قول:
سلام دوستان
من ساكن خراسان هستم
اينجا كاملا اين جواب ميده حتي در شهرستان هاش ( در سيم كارت هاي IR-MCI ... IR-TCI ,... الي آخر)
اصل قضيه اينه كه اون مكان رو كه نشون ميده ..... 100 % اسم اون مكان يا خيابوني كه شما در اون قرار داريد نيست بلكه در واقع مكان آنتني هست كه گوشي شما در همون لحظه از اون آنتن ميگيره ........ به عنوان مثل من الان در خيابان x هستم ولي گوشي من از آنتني كه واقع در خيابان چمران هست آنتن ميگيرد و بنابراين اسم چمران در صفحه گوشي من نمايش داده مي شود .... در نتيجه يه سرگرمي بيش نيست
تا اونجايي كه من اطلاع دارم گوشي هايي مثل N95 و مدل هاي ديگه كه من نميدونم مجهز به سيستم GPS هستند ( مثل اين پليس ها كه دارند ) كه اونم در ايران جواب نميده و من از يكي از دوستام كه ايتاليا بود شنيدم كه مي گفت وقتي تو مترو بوده به طور كاملا دقيق مسير ها رو نشون ميداده و .... وقتي تو ايران تست كرده جواب نداده....
در ضمن اين موضوع 6 ماه بيشتره كه مشهد و شهرهاي خراسان فعاله و چيز جديدي نيست
چطور مي شه با گوشي پي 990 به اينترنت وصل شد . اصلا" اين امكان وجود داره يا نه ؟ ممنون
چه ربطی دارهنقل قول:
دوست عزیز gps نه تنها در ایران بلکه در همه نقاط جهان کار میکنهنقل قول:
خوب ما باید چکار کنیم تا بتونیم از GPS استفاده کنیم؟نقل قول:
اکربات من ایراد داره
کسی نسخه ی متنی یا Html
رو داره که ببینم؟
یا یه کسی محبتت کنه بهم اینجا توضیحاتش رو کپی کنه
ممنون میشم
وسیع باشید
یا حق
ايرانسل هم همه جا اين قابليت رو نداره
پول هم ميندازه؟؟؟يا مجاني؟