خب به من چه؟نقل قول:
مگه دست منه؟
چرا عیب اپراتورتون رو نمیتونید بپذیرید؟
اگه بیشتر پول دادید که دلیل نمیشه!:27:
خب به من چه؟نقل قول:
مگه دست منه؟
چرا عیب اپراتورتون رو نمیتونید بپذیرید؟
اگه بیشتر پول دادید که دلیل نمیشه!:27:
آقا من cell info رو on کردم ،این GPS که می گن کار نکرد .راستی Cell Broadcast رو هم فعال کردم . کی می تونه منو راهنمایی کنه .ممنون می شم حرفه ای ها.
شما گوشيت چيه؟؟؟؟؟نقل قول:
كجايي تو شهر شما فعاله ؟؟؟؟؟؟ ((شنيدي يا ديدي كسي استفاده كنه))
تو تهران فعال نیست بدا به حال تهرانیا
حالا زيادهم ناراحت نشن چون چيز مزخزفي هست :2: و هر كي رو ديدم فعال كرده به يه روز نكشيده دوباره غير فعالش كرده :13:نقل قول:
آخه سیستم GPS چه ربطی به cell info داره؟نقل قول:
Gps یا مکان یاب برای سیم کارت همراه اول ( 0912 ) ×× فایل آموزشی ×× دیروز راه افتاده
شایعه درست می کنید؟ cell info فقط نشون می ده از کدوم دکل گوشی شما داره آنتن می گیره....
که تقریبا نشان دهنده مکان شماست.... ولی نه دقیق!
حالا اگه این تو اپراتور اول فعال شده باشه(تو ایرانسل فعاله) چه ربطی به سیستم مکان یاب!! :20:جهانیGPS داره؟
دریافت کننده GPS باید تو گوشی موبایل شما باشه(که برای استفاده از اون هم احتیاج به نقشه سازگار داره)
و در حال حاضر از طریق شرکت کتاب اول در حال طراحیه.... این ربطی به اپراتور های تلفن همراه نداره
لطفا در ارسال مطالب دقت فرمایید....
خدمت تمامی سینه سوختگان و عاشقان مخابرات عرض کنم
این سرویس برای ما ایرانسلی ها خیلی دیگه دمده و به قول معروف کهنه کردیم.فعلا همراه اولیها بهش دل خوش
کنن . ذوق کنن.
خبر جدید هم بدم ایرانسل میخاد زودی سرویس موبایل مسنجر رو راه بندازه.دوستان همراه اول فعلا فقط با پوشش
1016 شهر خودشون سرگرم کنن.چون همه همراه اولیها مرتب در سفر تو جاده هستن.
حالا خوبه این مسائل فقط توی همین اینترنت باشه، یهو میبینی تو خیابون مغازه موبایلی کاغذ زده بیایید GPS راه بندازم !!! (پولم بگیرم)نقل قول:
توي دهات ما كه هنور راه نيوفتاده
شما برو تو Messages \ Broadcast Messages \ Activation \ ONنقل قول:
بعد Messages \ Broadcast Messages \ Receiving channels \ ENABLE
مشكلت حل ميشه اگه نشد گوشي رو خاموش روشن كن :5: