ونگر : آدبایور واقعا خطرناک است
من احساس میکنم که ما بازی سختی داشتیم اما با تمرکز و حرکات تیمی توانستیم این بازی غیر قابل پیشبینی را با نتیجه ای مطلوب به سود خودمان به پایان رساندیم.ما در هر بازی می توانیم پیروز باشیم که آن بازی را سخت و نتیجه آن را برای خودمان حیاتی بدانیم و نتیجه این افکار نخست زیبا بازی کردن وسپس صدر نشینی است.بازیکنان ما هرگز برای پول بازی نمیکنند بلکه هر کدام با تعصبی که نسبت به باشگاه و علاقه ای که به من و طرفداران ما دارند بازی می کنند.
به نظر من آدبایور از نظر فیزیکی آماده تر از همیشه است. در بسیاری از قسمتها دیده اید که او در نبرد با بازیکنان حریف توسط قدرت بدنی اش پیروز میشود و حتی می توان گفت او از لحاظ جنگندگی واقعا مثل شیر است!
و اما فابرگاس...
او در نیمه اول مشکل کوچکی در ماهیچه پایش داشت که بین دو نیمه بر طرف شد اما در آغاز نیمه دوم باز هم مشکل به سراغش آمد به طوری که مشخص بود ناراحتش میکند اما به محض اینکه خبر تعویزش از سوی من به گوشش رسید تلاش خود را چند برابر کرد تا بالاخره توانست چهارمین گل تیم و هفتمین گل خودش را به ثمر برساند و این واقعا برای من شگفت آور است.
در مورد بازی والکات...
من فکر میکنم او در نیمه اول روندی در به عقب داشت اما با صحبت ها و تشویقات من در نیمه دوم مشخص بود که بیشتر به دنبال توپ میرود و بیشتر تیمی بازی میکند تا اینکه تک روی کند و این نوع بازی او را خاص می کند.
بي بيسي: باشگاه آرسنال، به عنوان ثروتمندترين باشگاه انگليس اعلام شد
باشگاه "آرسنال" نام خود را به عنوان ثروتمندترين باشگاه انگليس اعلام كرده است.
شبكه خبري بيبيسي روز دوشنبه با اعلام اين خبر افزود: براساس تازهترين آمار و ارقام ارائه شده از سوي اين باشگاه،درآمد آرسنال پس از تغيير مكان به ورزشگاه امارات لندن، از ۲۰۰ميليون پوند گذشته است.
"كيت ادلمن" مدير اين باشگاه در گفت و گو با بيبيسي تاكيد كرد: "اين ارقام نشان ميدهد كه ما به سرمايهگذاري خارجي نياز نداريم."
وي افزود:"ما بازيكناني را كه ميخواستيم در تابستان گرفتيم . آرسن ونگر مربي تيم از بودجه خود براي خريد بازيكن استفاده نكرده است ."
ميزان درآمد باشگاه آرسنال در شرايطي اعلام ميشود كه "آليشر عثمانف" يكي از سهامداران اين باشگاه، سهم خود را به ۲۱درصد افزايش داد و پس از آن شايعات در مورد خريد كل باشگاه، قوت گرفت.
اين تاجر ازبك، شركتي به نام "رداند وايت" ( (RED AND WHITEدارد كه مديريت آن بر عهده "ديويد دين" مدير پيشين باشگاه آرسنال است.
ديويد دين چندين بار عنوان كرده كه آرسنال براي اينكه بتواند با باشگاه هايي همچون چلسي رقابت كند به سرمايهگذاري خارجي نياز دارد.
اما ادلمن به بيبيسي گفت: "به اعتقاد ما نيازي به پول اضافه در اين باشگاه نيست.ما در انتهاي سال گذشته ميلادي، ۷۳/۹ميليون دلارپول نقد داشتيم و امروز به همه ميگوييم كه در اين سازمان تراز مالي به سود ما تغيير كرده است."
نقل مكان از ورزشگاه "هايبوري" به وزرشگاه امارات به اين معني است كه آرسنال در هر مسابقه بيش از سه ميليون پوند درآمد كسب ميكند.
بيبيسي در ادامه افزود: اكنون آرسنال ميتواند بگويد كه دارايي هايش اين تيم را وارد مجموعه تيمهاي ثروتمند اروپايي ميكند و حتي پس از رئال مادريد قرار ميدهد.
سال گذشته گروه تجارت ورزش موسسه مالي "دلويت" ( (Deloitteاز معتبرترين شركتها در زمينه محاسبات مالي در ورزش، رئال مادريد با حدود ۲۰۲ميليون پوند، بارسلونا با رقمي تقريبا معادل ۱۸۰ميليون پوند، و يوونتوس با بيش از ۱۷۳ميليون پوند درآمد را به عنوان ثروتمندترين تيمهاي اروپا معرفي كرد.
براي برابري باآرسنال، منچسترپونايتد بايد به نسبت سال گذشته ۳۲ميليون پوند،چلسي ۵۰ميليون، ليورپول ۸۰ميليون و تاتنهام ۱۲۷ميليون پوند بيشتر درآمد كسب كنند.
بيبيسي با تاكيد بر اينكه ماندن در ورزشگاه امارات،روند افزايش درآمد اين تيم را حفظ ميكند، از قول منبعي درون تشكيلات آرسنال گفت كه ديويد دين هنوز خود را نفر شماره يك باشگاه ميداند و ميخواهد رييس باشد، درحالي كه هيات رييس آرسنال، باشگاه را برخود مقدم ميدانند.
هانري": من مانع آرسنال بودم
"تيهري هانري" كاپيتان سابق تيم فوتبال آرسنال انگليس تصديق كرد كه حضور هشت ساله وي دراين تيم بويژه در ماههاي پاياني،با تاثيرات بازدارنده روي هم تيمي هايش همراه بوده است.
به گزارش ايرنا به نقل از سايت گل، هانري ضمن تاييداظهارات اخير "سسك فابرگاس" هم تيمي سابقش درآرسنال، اعتراف كرد كه در فصل گذشته،بعضي اوقات حضورش در تركيب اصلي تيم بازدارنده بوده است به جاي اينكه كمككننده باشد.
فابرگاس گفته بود بازيكنان آرسنال بويژه جوانترها مرعوب هانري بودند.
هانري ركورددار گلزني در باشگاه آرسنال است و روزشنبه نيزازنظر تعداد گلهاي زده براي تيم ملي فرانسه، به ركورد "ميشل پلاتيني" دست يافت.
مهاجم كنوني باشگاه بارسلونا اسپانيا با تصديق حرفهاي فابرگاس گفت :
كاملا با او موافقم.به خاطر پيشكسوت بودن من، كاپيتاني و داد و فريادي كه براي گرفتن توپ ميكردم، برخي اوقات بازيكنان تيم توپ را به من واگذار ميكردند درحاليكه شايد در موقعيت مناسبي هم قرار نداشتم بنابراين شايد از اين نظر جداشدن من به نفع آرسنال شد.
جداشدن هانري از آرسنال كه آغاز دوران افول اين تيم تصور ميشد، ظاهرا در همه جوانب مثبت بوده است.
باشگاه آرسنال مبلغ زيادي از اين بابت بدست آورد و هنوز تن به شكستي نداده است علاوه بر اينكه در رقابتهاي جام قهرمانان باشگاههاي اروپا نيز وضعيت مناسبي دارد.